سخنگوی دولت گفت: دولت خود را موظف می‌داند که در قبال مطالبات صنفی کامیونداران پاسخگو باشد.

فاطمه مهاجرانی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا «فاطمه مهاجرانی» با اشاره به اعتراضات رانندگان خودروهای سنگین، اظهار داشت: مطالبات کامیونداران در دو بخش قابل دسته‌بندی است؛ نخست، مطالبات صنفی این عزیزان است که دولت حتما خود را موظف به پاسخگویی در این بخش می‌داند.

سخنگوی دولت مطالبه مهم دیگر کامیونداران را موضوع قوانینی که شاید دقت کافی درباره آنها مبذول نشده دانست و گفت: برخی از قوانین و مقرراتی که وضع می‌شود به درستی مورد توجه قرار نمی‌گیرد؛ براساس اعلام وزارت نفت، چنانچه کامیونداران در مسیری که برای آن بارنامه الکترونیکی صادر شده حرکت کنند، هیچگونه تغییر قیمتی در سوخت مصرفی آنها اعمال نخواهد شد و می‌توانند در جایگاه‌ها با همان نرخ قبلی سوخت گیری کنند.

مهاجرانی با تاکید بر اینکه انتقال باری که دارای بارنامه الکترونیکی باشد را مجاز می دانیم، تصریح کرد: رانندگان خودروهای سنگین یکی از زحمتکش‌ترین‌های اقشار جامعه هستند، آنها در جاده، در سرما، در گرما و در تنهایی‌ها به فعالیت کاری خود می‌پردازند و این زحمات واقعاً جای قدردانی دارد اما دولت نیز ناچار است، موضوعاتی از قبیل حمل‌ونقل را به سمت مدیریت فرآیندها هدایت کند.

کد خبر 950739

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 9
  • IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 0
    بعداز ۸ روز چه عجب صدایی در آمد پس چرا رسیدگی واقعی نمی کنید وعده دادن به جایی نخواهد رسید ...
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 0
    دولت بی عرضه ها
  • فهیم IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 0
    دو ماه قبل برای کرایه حمل اعتصاب کردند و سی درصد گرون شد.حالا باز دوباره فکر گرون کردن کرایه حمل هستند.خوبه دولت جلو ششصدهزار نفر راننده رو نمیتونن بگیرن.پزشکیات هر کسی اعتصاب میکنه میگه گرون کنین پس مردم معمولی و ضعیف و کسبه جزئی به کی اعتصاب کنند.دولت حامی ثروتمندان هست
  • IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۹
    0 0
    با گوش های سنگین مسئولین صداها خیلی دیر به گوش مسئولین میرسه