سفیر بریتانیا در آمریکا با لحنی تهدیدآمیز از پایان یافتن مهلت برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه سخن گفت؛ ابزاری که می‌تواند تحریم‌های اولیه سازمان ملل علیه ایران را دوباره برقرار کند.

انگلیس ایران

به گزارش همشهری آنلاین، سفیر بریتانیا در آمریکا در اظهاراتی که بیشتر رنگ تهدید داشت تا دعوت به مذاکره، هشدار داد که زمان برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه در حال اتمام است و اروپا همچنان ابزار «بازگشت خودکار تحریم‌ها» را در اختیار دارد. وی با ابراز تردید نسبت به آینده، مدعی شد: «نمی‌دانم آیا این فشارها باعث می‌شوند ایران به خود بیاید یا نه.»

در اینجا پاسخ عراقچی به تهدیدهای انگلیس را بخوانید.

کد خبر 950239

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اروپا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • رضا IR ۰۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    0 1
    هر تهدیدی که ایران شود مجلس کلید خروج از اژانس و ان پی تی را خواهد زد دوربین ها قطع وتمام ناظران خارجی اخراج خواهند شد۴۴۲
  • IR ۰۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    3 0
    باید ……… تو اون سازمان مللی کرد که وضع مردم مظلوم غزه هیچ کاری نکرد حالا ماشه
  • بی نام IR ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    1 0
    ماشه برای چی؟ برای هیچ؟
  • hop IR ۱۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
    1 0
    چرا این طور مواقع مدعیان برجام که ضمانت اجرا رو امضای کری میدونستن نمیان به ملت توضیح بدهند چرا همچین دستاویزی به دشمن دادند که حتی با نقض و خروج و اجرا نکردن هیچ بندی از برجام بازم میتونند مکانیزم ماشه رو فعال کنند همونهایی که همیشه نیششون بازه و الان هیچی نشده دم از باز کردن سفارت آمریکا میدن همونهایی که بچه هاشون توی آمریکان و کف پای آمریکا رو هم میبوسند!!