همزمان با ادامه رایزنی‌های هسته‌ای، مقامات آمریکایی اعلام کردند که تعلیق بخشی از تحریم‌های ایران به عنوان گزینه‌ای در حال بررسی است؛ مسئله‌ای که به توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم توسط ایران گره خورده است.

تحریم

به گزارش همشهری‌آنلاین، اسرائیل هیوم نوشت: « دولت آمریکا در حال بررسی احتمال به تعویق انداختن برخی از تحریم‌های اعمال‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران است».

این رسانه ی اسرائیلی به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی که نامش را فاش نکرد، نوشت: ایالات متحده هنوز از خواسته نهایی خود مبنی بر توقف کامل غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران صرف‌نظر نکرده است. این مقام اعلام کرد که امکان دستیابی به یک توافق مقدماتی مطرح شده است که بر اساس آن، ایران اقداماتی انجام دهد که نشان‌دهنده تمایل آن به صرف‌نظر کامل از دستیابی به سلاح هسته‌ای باشد. دولت آمریکا در حال بررسی این گزینه است که برخی از اقدامات تنبیهی موجود علیه تهران را به حالت تعلیق درآورد.

در ادامه این خبر آمده است: در میانه دور جدیدی از مذاکرات هسته‌ای میان آمریکا و ایران، یک دیپلمات ارشد آمریکایی روز شنبه اعلام کرد که در جریان گفت‌وگوهای انجام‌شده در رم، واشینگتن بر خواسته نهایی خود مبنی بر توقف کامل فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران پافشاری کرده است.

به گزارش شفقنا، اسرائیل هیوم ادامه داد: اگرچه این موضوع همچنان محور اصلی اختلافات است، اما موضوعات دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته‌اند. به گفته این مقام، پیشنهادی درباره یک توافق اولیه مطرح شده که بر اساس آن، ایران آمادگی خود را برای کنار گذاشتن دائمی هرگونه تلاش در جهت دستیابی به سلاح هسته‌ای نشان دهد. در قالب چنین چارچوبی، گفته می‌شود دولت آمریکا در حال بررسی احتمال به تعویق انداختن برخی از تحریم‌های اعمال‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران است.

کد خبر 949173

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • علی IR ۰۷:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    7 4
    دقیقا کلاهی که دربرجام سر ایران گذاشتن ذره ای این طرح را عوض نکردن
  • IR ۰۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    8 0
    خدا کنه همه تحریمها رو بردارن.خدایا خودت کمک کن هر روز اخبار نگاه میکنم
    • IR ۱۵:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
      3 0
      اکثر تحریمهای اصلی توسط کنگره آمریکا تدوین شده اگر هم دولت آمریکا بخواد حتی تعلیق کنه، طبق قانون ، کنگره میتونه دوباره فعالشون کنه. با وجود اون آدمایی که ده ها بار در یک سخنرانی برای نتانیاهو ایستاده کف زدند، نباید خوش خیال بود.
  • محمد رضا IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    4 1
    آنچه در برجام سر ایران آمد حالا هم گریبانگیر ایران خواهد شد بدون اینکه تحریم ها برداشته شود
  • IR ۱۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    3 0
    از محالات روزگار است که آمریکا دست از سر ایران بردارد،حتی اگه درب تاسیسات هسته‌ای گل بگیریم ،مرگ یکبار ،شیون هم یکبار ،بمب اتمی برای دفاع از ملت ایران بسازید ،تا جرأت آمریکا و انگلیس و اسرائیل و اروپا کم شود ،البته اول چندین بمب بسازید آنگاه رسانه ای کنید که در صورت لزوم استفاده کنید ،شر این دشمنان اینگونه کم می شود
  • ایرانی IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    4 0
    مذاکره با امریکا به جایی نخواهد رسید چونکه امریکا ذاتا و اساسا با ایران قوی و ایران پیشرفته مخالف است و میخواهد ایران همانند کشورهای جنوب خلیج فارس دست به سینه امریکا باشد .ایران اگه عزت میخواهد باید مسیر پیشرفت و تکنولوژی را همانطور که رهبر عزیزمان بارها فرموده طی کند . اگه امریکائیها میخواستند تحریم ها را بردارند حین مذاکره ما را تحریم نمیکردند . کی مسئولان میخواهند این را بفهمند؟
  • IR ۱۷:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
    1 0
    اگر نشستین امریکا تحریم بردار نفت بفروشین جرینگ دلار بگیرید به نظرم سخت در اشتباه هستین چون امریکا اینکار عمرا نمی کنه