سخنان محکم رهبری انتظار همگان و «هر ایرانی غیرتمندی که پای ایران ایستاده است» را برآورده کرد. زنده‌باشید حضرت آقا!

ایران و آمریکا

به گزارش همشهری آنلاین، جوان در مطلبی با عناون «یاوه‌خواندن «اجازه» امریکایی‌ها خیلی‌عالی بود!» نوشت:

چند ماه است که وقتی مقامات امریکا پشت سر هم تکرار می‌کنند به ایران «اجازه» نمی‌دهیم سلاح هسته‌ای داشته باشد، این واژه «اجازه» روی مخ من بود. بعدها دیدم دقیقاً روی مخ بیشتر ایرانی‌هاست.

آخِر، ایرانی‌جماعت برای حق خودش و کار خودش حتی آنچه را که انجام نمی‌دهد، از کسی اجازه نمی‌گیرد و با کسی بحث ندارد اصلاً! آنها که برای خرد و درشت کارهای‌شان منتظر اجازه هستند، زیر خلیج‌فارس «لمیده»‌اند. ما بالای خلیج‌فارس «ایستاده»‌ایم. فرق داریم. تاریخ داریم. قهرمان داریم. عشق داریم. شهادت داریم.

در یکی‌دو هفته اخیر این واژه «اجازه» از سلاح هسته‌ای رسید به «ایران اجازه ندارد غنی‌سازی داشته باشد». جداً منتظر بودیم تا رهبرمعظم محکم- مثل همیشه- پاسخی با ادبیات خود به این یاوه‌گویی بدهند که این انتظار ما برآورده شد!

یک استاد فلسفه با آنکه منتقد کلی جمهوری‌اسلامی است، برای من نوشت: «به نظرم صحبت‌های رهبری امروز عالی بود» و بعد توضیح داد: «جوابش محکم بود. من چند روز بود منتظر چنین موضع‌گیری محکمی بودم، از روزی که طرف مقابل شروع کرد به چرت‌وپرت‌گفتن» و دست‌آخر: «بهتره ایران کوتاه نیاد».

می‌خواهم بگویم سخنان محکم رهبری انتظار همگان و «هر ایرانی غیرتمندی که پای ایران ایستاده است» را برآورده کرد. زنده‌باشید حضرت آقا!

کد خبر 948160
منبع: جوان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • محمود خانلاری IR ۰۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
    13 1
    امامت و ولایت حضرا آیت الله العظمی خامنه ای همیشه اصلی ترین نقطه آرامش ملت ایران و امت اسلام در حوادث بعد از امام بوده است. دولتمردان حق کوچکترین اما و اگری در اجرای اوامر ایشان ندارند. خداوندا به ایشان طول عمر عنایت فرما. آمین رب العالمین
  • IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۳۱
    6 2
    شیخ نشین های عربستان امارات و قطر نیاز دارند چند موشک سرگردان در آنها بخوابد تا تربیت بشن لحظه ای تردید و درنگ نباید کرد