مدیرعامل ایران‌ایر گفت: پروازهای حج ۱۴۰۴ در مسیر قشم-طائف برای اولین بار برقراریشده است.

اعزام حج

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، خانلری مدیرعامل ایران‌ایر در این‌باره اظهار کرد: برای این مسیر در روز ششم خرداد ماه ۱۴۰۴ ، سه پرواز با استفاده از هواپیماهای ایرباس انجام می‌شود.

وی افزود: برقراری پرواز از قشم به فرودگاه طائف، اقدامی راهبردی در راستای تسهیل سفر زائران، کاهش فشار بر فرودگاه‌های جده و مدینه و ارتقای سطح کیفی خدمات هوایی است. این عملیات نقطه عطفی در تاریخ حج ایران به شمار می‌آید.

خانلری تصریح کرد: علاوه بر این، یک پرواز دیگر در روز ۷ خرداد نیز از فرودگاه قشم به مقصد فرودگاه بین‌المللی جده انجام خواهد شد.

فرودگاه بین‌المللی طائف در ۳۰ کیلومتری شرق این شهر و ۷۰ کیلومتری مکه قرار دارد و با دارا بودن امکانات مناسب، ظرفیت خوبی برای پذیرش زائران حج فراهم کرده است.

فرزادی‌پور مدیرعامل سابق هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران تیرماه سال ۱۴۰۲ گفته بود:‌ سال آینده دنبال فعال کردن فرودگاه طائف هستیم، اگر عربستان این فرودگاه را آماده کند، ما این آمادگی را داریم به این شهر نیز پروازهای حج را انجام دهیم.

کد خبر 947848

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha