دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۰
۱ نفر

مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: مکلف هستیم ۲۵ رسته‌ای که باید از شهر تهران خارج بشوند را ساماندهی کنیم که یکی از آنها طلاسازان هستند.

اقوامی

به گزارش همشهری آنلاین؛ نشست خبری مجتبی اقوامی پناه، مدیرعامل شرکت صنایع و مشاغل شهر تهران با حضور اصحاب رسانه ظهر امروز -چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴- برگزار شد.

اقوامی پناه در ابتدای نشست ضمن گرامی داشت هفته ارتباطات به اقدامات سال گذشته گریزی زد و گفت: مبنای شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران بند ۲۰ قانون شهرداری هاست. برخی از صنایع مزاحمت های بصری، زیست محیطی، ترافیکی و ‌… ایجاد می کنند و ما طبق قانون مکلف به برخورد انضباطی هستیم. از سال ۶۹ نزدیک به ۷۱ هزار رای بابت بند ۲۰ ماده ۵۵ صادر شده است و بر اساس شکایات مردمی شهرداران مناطق مکلف به ورود هستند تا اگر صنعتی آلودگی ایجاد می‌کند با آن مقابله کنیم.


وی با بیان اینکه مکلف هستیم ۲۵ رسته ای که باید از شهر تهران خارج بشوند را ساماندهی کنیم، اظهارکرد: برای مثال صنعت شیشه گری را ساماندهی کردیم و با تخصیص مکانی که شهرداری پیش بینی کرد فضایی را در منطقه ۱۵ در اختیار شیشه گران گذاشتیم. سال گذشته ۹ پروژه با ۲۲۹ میلیارد تومان در ۲۳ هزار مترمربع افتتاح شد. امسال ۱۲ پروژه با ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد که ۳۰ هزار متر مربع را در بر می گیرد.

اقوامی پناه ادامه داد: یکی از برنامه های اساسی شهردار تهران و شورای اسلامی شهر تهران ساماندهی دست فروشان در شهر تهران است که کار را شروع کردیم. از هر منطقه خواستیم ۵ نقطه کلیدی را معرفی کند که ۱۰۰ نقطه تا به الان معرفی شده اند. به دنبال رضایتمندی و آرامش در سطح شهر تهران هستیم تا کرامت افراد نیز حفظ بشوند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه شهردار تهران در ابتدای حضور در شهرداری از ۱۲۰۰ حسابی که وجود داشت خزانه واحدی برای شفافیت ایجاد کرد، خاطرنشان کرد: اتفاق دیگر بحث غرف انتفاعی بود؛ ما اگر غرفه ای در منطقه وجود داشته که همه اینها متعلق به شهرداری است با دستور شهردار به جهت شفافیت در سامانه بارگذاری می شود و به مزایده آنلاین می رود. تا پایان خرداد ماه اولین سری مزایده آغاز خواهد شد و از اپلیکیشن های شهرداری استفاده خواهد شد و تعداد غرف نیز در سامانه شفافی بارگذاری می شود. همه مردم می توانند از ظرفیت استفاده کنند. تقریبا شهرداری بیش از ۱۲ هزار غرفه تجاری دارد که این ظرفیت برای عموم مردم تهران است.

شهرداری سال گذشته ‌۶ جایگاه تک سکو را افتتاح کرد
وی با اشاره به جایگاه های تک سکو گفت: یکی از کارهای دیگر ما جایگاه های سوخت تک سکو است که به دلیل کمبود جایگاه سوخت در تهران میانگین عرضه سوخت در هر نازل نزدیک به ۹ هزار لیتر است. این نشان می دهد که مردم پیمایش بیشتری دارند. شهرداری سال گذشته ‌۶ جایگاه تک سکو را افتتاح کرد و امسال برنامه دارد تا تعداد بیشتری افتتاح‌ کند تا بحث‌های زیست محیطی و ترافیکی را کنترل کنیم.


اقوامی پناه با تاکید بر اینکه با اتحادیه های مختلف هماهنگ کردیم برخی از صنوف را از شهر تهران انتقال بدهیم، گفت: یکی از این صنوف که هماهنگ کردیم و در حال رایزنی هستیم انتقال اتحادیه سازندگان طلا و جواهر است که از منطقه ۱۲ که مردم ناراضی بودند (شکایت بند ۲۰ بالاست) به منطقه ۱۹ منتقل کنیم. شهرداری آمادگی دارد که صنوف مزاحم به مناطق درست منتقل بشوند. همچنین بنکداران مواد غذایی در منطقه ۱۱ را در صدد ساماندهی هستیم.

وی ادامه داد: همچنین ساماندهی فروشندگان پرندگان که مشکلات زیادی ایجاد کرده بودند را سال گذشته در دستور کار قرار دادیم. تعدادی غرفه در بازار پرندگان غرب ایجاد کردیم. ‌امسال هم درصدد هستیم تعداد ‌بیشتری ایجاد کنیم. در ادامه ساماندهی بازار بزرگ آبزیان در غرب تهران و منطقه ۲۱ را دنبال می کنیم که هم قیمت کنترل بشود هم ساماندهی بشوند.

از ۶۰۰ ون کافه تنها ۵۰ ون کافه مجوز دارند
اقوامی پناه با اشاره به ساماندهی ون کافه ها نیز خاطرنشان کرد: نزدیک به ۳۵۰۰ ون کافه در تهران داریم که تمام تلاش ما این است که کسب و کار اینها دچار مشکل نشود و از بسترهای قانونی استفاده کنند. البته صاحبان این شغل باید در اماکنی که مناطق پیش بینی کردند مستقر بشوند. امسال به دنبال این هستیم که این ون کافه ها و وانت بارها را در مناطقی مستقر کنیم.

وی ادامه داد: افراد قبل از فعالیت، حتما باید از درگاه ملی مجوزها، مجوز خود را اخذ کنند. برای ما بحث ون کافه ها مهم است اما اولویت ما بحث های قانونی است که اگر مجوز نداشته باشند مجبوریم برخورد قانونی کنیم. از ۶۰۰ ون کافه تنها ۵۰ ون کافه مجوز دارند. البته ما به دنبال این هستیم که این افراد مجوز خود را بگیرند.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران در پاسخ به این سوال که برخورد با اتباع دست فروش چگونه خواهد بود، گفت: مشکل این است که برخی مافیا در این زمینه وجود دارد. این مافیا از عوامل بعضا اتباع استفاده می‌کنند. در بحث دست فروشی خط قرمزهایی ایجاد کردیم و از این به بعد به این صورت است که اگر افراد می خواهند دست فروشی کنند باید در درگاه ملی مجوزها ثبت نام کنند. دیگر اجازه نمی دهیم یک نفر از افراد مختلف با اتباع برای فروش استفاده کند.

وی ادامه داد: در غرفی که به دست فروشان اختصاص می‌دهیم، هر نفر یک غرفه واحد دارد. نهایتا بعد از یک بازه زمانی خاص اینها را از شغل دست فروشی به سمت اشتغال مولد سوق بدهیم. می خواهیم این افرادی که دچار مشکل هستند را ساماندهی کنیم.

اقوامی پناه درباره این سوال که ساماندهی صنوف و بازار به چه صورت دنبال شده است، گفت: اینکه در فلان صنف اتباع حضور دارند وظیفه ما برای ساماندهی نیست. نکته این است که اگر ما متوجه بشویم که یک صنف خاص سد معبر می کنند و بعد متوجه بشویم اتباع هستند حتما پلمب می کنیم.

وی درباره ساماندهی شب بازار آزادی نیز خاطرنشان کرد: در گذشته جای راه رفتن نداشت. الان تقریبا ۳۰۰ دست فروش در یک ‌سوله جانمایی شدند و در حال حاضر دست فروشی را در پایانه نمی بینید که در جایی غیر از سوله ها مستقر باشد. البته سوله دوم هم در حال آماده سازی است.

کد خبر 947619
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha