چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۷
۴ نفر

در شرایطی که دولت آمریکا مدعی تمایل برای توافق بر سر برنامه هسته‌ای با جمهوری اسلامی است، دونالد ترامپ امروز در ریاض از همه کشورها خواست تا از تحریم‌ها علیه ایران حمایت کنند.

ترامپ

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از فارس، ترامپ امروز (چهارشنبه) در نشست کشورهای حاشیه خلیج‌فارس درست یک روز پس از آن‌که اعلام کرد قصد دارد، تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کند، گفت «همه‌ کشورها باید از تحریم‌هایی که آمریکا علیه ایران وضع کرده، حمایت کنند».

وی در شرایطی که چهار دور مذاکرات مستقیم بین ایران و آمریکا بامیانجیگری عمان برگزار شده گفت که ایالات متحده باید تحریم‌هایی که علیه تهران وضع کرده است را به طور کامل و قوی اعمال کند.

او همچنین به شدت از سیاست‌های دولت بایدن در قبال ایران انتقاد کرد و مدعی شد «دولت بایدن با اجازه دادن به حملات نیابتی ایران در منطقه، موجب ایجاد هرج و مرج شده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی متناقض گفت که تمایل دارد با ایران به توافقی دست یابد، اما تأکید کرد «ایران باید حمایت از تروریسم در منطقه را متوقف کند و از دستیابی به سلاح هسته‌ای دست بردارد.

ترامپ همچنین تصریح کرد که تحریم‌های وضع شده علیه ایران باید به طور کامل و قوی اعمال شود تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری گردد.

رئیس‌جمهور آمریکا که در اولین سفر منطقه‌ای در ریاض به سر می برد، اولین بار نیست که تهدید علیه ایران را در پیش گرفته است و پیش از این نیز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفته بود پیشنهادم به ایران برای همیشه پابرجا نخواهد ماند. اگر ایران توافق هسته‌ای را انتخاب نکند، صادرات نفت آن را به صفر خواهم رساند و آن را ورشکست خواهم کرد.

کد خبر 946220
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • امیررضا DE ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
    4 7
    ترامپ جان ، ای کاش قبل از سفر، خودت رو به دکتر های مختصص آلزایمر نشون می دادی بعد نبود. شک نکن ایران با یک رئیس جمهور آلزایمری توافق نخواهد کرد شما به یک تیمارستان خانه احتیاج داری تا یک توافق.
  • کامبیز GB ۱۵:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
    2 5
    والا ادم از پیرمردها ببشتراز این نباید انتظار داشته باشه اونم این بابا که کلا خول و چل هستش و نمیفهمه چی میگه کاش یک نفر این بنده خدا رو راحت کنه
  • IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
    2 5
    ترامپ قماربازقلدری و پرویی از حد گذرونده. باید جواب دندان شکن به او داد...او خیال میکنه کی هست که برای همه تعین و تکلیف میکنه..
  • IR ۱۸:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۴
    1 5
    کسی که با گرفتن امان نامه از یمن به خاورمیانه سفر می کنه اینقدر گنده گویی نمی کنه