دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۴
۰ نفر

شبکه ABC نیوز گزارش داد که قطر قصد دارد یک بوئینگ ۷۴۷-۸ لوکس به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هدیه دهد تا به‌عنوان ایر فورس وان استفاده شود، اما قطر این خبر را «نادرست» خوانده و اعلام کرد که مذاکرات هنوز نهایی نشده است.

ترامپ

به گزارش همشهری آنلاین، به گزارش شبکه ABC نیوز، قطر در نظر دارد یک بوئینگ ۷۴۷-۸ لوکس به ارزش حدود ۴۰۰ میلیون دلار به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اهدا کند تا به‌عنوان هواپیمای ایر فورس وان استفاده شود. این هواپیما پس از پایان دوره ریاست‌جمهوری ترامپ به بنیاد کتابخانه ریاست‌جمهوری او منتقل خواهد شد.

ترامپ در فوریه ۲۰۲۵ از این هواپیما در فرودگاه پالم بیچ فلوریدا بازدید کرده بود. با این حال، علی الانصاری، رایزن مطبوعاتی قطر در آمریکا، این گزارش را «نادرست» خواند و به پولیتیکو گفت که مذاکرات بین وزارت دفاع قطر و آمریکا برای انتقال موقت این هواپیما همچنان در حال بررسی است و تصمیمی نهایی نشده. چاک شومر، رهبر اقلیت سنا، در شبکه X این اقدام را مورد انتقاد قرار داد و آن را مغایر با شعار «آمریکا اول» دانست.

ترامپ که از تأخیر بوئینگ در تحویل دو هواپیمای جدید ایر فورس وان (تا سال‌های ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸) ناراضی است، به دنبال جایگزینی برای هواپیماهای فعلی ۳۵ ساله است. این هدیه احتمالی به دلیل ارزش بالای آن و مسائل اخلاقی مرتبط با بند هدایای خارجی قانون اساسی آمریکا، موجی از انتقادات را برانگیخته است.

کد خبر 945664

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۲
    0 0
    قطر این پول ها را از کجا میاره
  • ایرانی CA ۰۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    0 0
    باز تحریف خبر ؟؟؟ دادن هدیه هواپیما به ترامپ میبایستی به تایید کنگره آمریکا در بیاید و بخاطر آنکه سوءتفاهمی پیش نیاد فعلا قطر گفت که در حال بررسی این موضوع است مثل ایران نیست که تعداد زیادی از نمایندگان مجلس حواله خودرو شاسی بلند بگیرن و رئیس مجلس بگه هدیه به نمایندگان کاریست عادی!!!!!
  • علی CA ۰۶:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۲۳
    1 0
    قطر بد کاری کرد . دادن باج با رئیس جمهور آمریکا خیانت به ملتها مسلمان منطقه است. پول زور است. تحقیر آمیز است.