سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی تاکید کرد که استخدام یک فرقه منحرف توسط بنیامین نتانیاهو برای انتشار اطلاعات مثلا ترسناک، نشانه کمال استیصال است.

سیدعباس عراقچی

به گزارش همشهری آنلاین، عراقچی در پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: با شروع مجدد گفت وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا، «تصاویر ترسناک ماهواره‌ای» بیشتری خیلی دقیق و حساب شده در حال انتشار هستند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: نتانیاهو که به عنوان یک کارشکن مخرب دیگر آبرویی برایش نمانده، در ادامه سیاست «تعیین تکلیف برای ترامپ» رو به سوی همه نوچه‌های قدیم و جدید خود آورده است.

عراقچی گفت: او این بار، نوکران دون‌پایه ایرانی صدام را به کار گرفته است. دستمزد آنها ممکن است کم باشد ولی استخدام یک فرقه منحرف تنها نشانه کمال استیصال است.

کد خبر 944406
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 10
  • IR ۰۶:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
    0 0
    بازچی شددوشمن پدرسوخته چی میخواد
  • الف IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
    0 0
    ای کاش مشخص میشد عده ای در ایران چطور کاملا همسو با نتانیاهو و اسراییل هستند و بر علیه مذاکرات قلم میزنند و اقدام میکنند ولی در ظاهر خود را خیرخواه ترین های ایران و جمهوری اسلامی میدانند ،اینقدر رصد کردن اینها سخت است !!!
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۹
    0 0
    مرگ بر منافقین خارجی و داخلی که چشم ندارند آرامش این ملت و مملکت را ببینند...