تازه ترین شماره روزنامه همشهری امروز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ با مطالب و گزارش هایی درباره مهمترین مسائل روز ایران و جهان منتشر شد.

همشهری 14 اردیبهشت

به گزارش همشهری‌آنلاین، در سال‌های اخیر، موضوع مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا همیشه یکی از محورهای اصلی تحولات سیاسی منطقه‌ای و بین‌المللی بوده است. این طرح که حول محور پرونده هسته‌ای ایران شکل‌گرفته‌اند، فراز و فرودهای متعددی را تجربه کرده‌اند. از توافق برجام در سال ۱۳۹۴ تا خروج یکجانبه آمریکا از آن در سال ۱۳۹۷. گزارش میزگرد بررسی وقفه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را در صفحه سیاسی دیپلماتیک می خوانید.

- طولانی‌ترین خیابان خیابان آنقدر برای زندگی محبوب و محبوب است که انتشار هر خبری درباره آن، با واکنش‌های عمومی متعدد ممکن می‌شود. درختان چنار خیابان ولیعصر(عج)، ویژگی هویت‌ساز این خیابان ۱۸کیلومتری هستند. برخی از موضوعات قطع چنارهای این خیابان ‌ به خبر داغ رسانه‌ها و فضای مجازی تبدیل می‌شود. حین گشت‌وگذار با هادی حق‌بین، شهردار منطقه یک، او اطلاعات بیشتری درباره وضعیت فعلی در این خیابان می‌دهد و خط باطل بر شایعات مطروحه می‌کشد. که در صفحه شهرنگار می خوانید.

- نماینده اصفهان درباره راهکارهای کنترل بحران فرونشست می‌گوید: «اول موضوع را بشناسیم و اشتباهات خودمان را بپذیریم و بعد از حل آن گام برداریم. اگر اشتباهات خودمان را قبول نکنیم نمی‌توانیم درست تصمیم بگیریم. سیاست شهرسازی ما اشتباه بوده است. جمعیت جمعیت در تهران و اصفهان نشان می‌دهد که خاک، آب و هوای این جمعیت را ندارد. دوم اینکه به فعالیت‌های توسعه‌ای نگاه عمیق‌تری داشته‌اند.» این مطلب را در صفحه سرزمین من می خوانید.

- چهارمین برنامه دانستنیها در «همشهری تی‌وی» مصادف شد با روز جهانی جهانی در ایران که به‌همین مناسبت میزبان «کاظم کوکرم»، ستاره‌شناس و مدرس نجوم در استودیوی همشهری تی‌وی بود. برای تماشای برنامه دانستنیها می توانید به سایت Hamshahritv.com در بخش مجلات مراجعه کنید. در صفحه دانستنیها چکیده‌های گفت‌وگوی مربوط به این ستاره‌شناس را می‌فهمید.

- در یکی از جلسات اخیر در کاخ سفید که با حضور مقامات، مقامات امنیتی و مدیریت دستگاهاسی آمریکا برگزار شد، اختلافات بار دیگر عیان شد. ایالات متحده دولت، ترامپ، مایل شخصاً به پرونده ایران در دست گرفتن و تصمیم گیری مستقیم مربوط می شود. به‌ویژه در سطح عالی‌ترین نهادهای تصمیم‌ساز آن، سیاست خارجی در قبال جمهوری اسلامی ایران در قبال جمهوری اسلامی ایران ایجاد شده است . چنانکه هر تصمیمی بیش از آن نتیجه عقل جمعی باشد، برآیندی از کشمکشهای جناحی و رودرویی درونی است. این یادداشت را در صفحه یک همشهری می خوانید.

- حتماً در گوشه‌ها و کنار شهر خودروهایی را می‌بینند که به عنوان غذیه‌فروشی‌های سیار خودنمایی می‌کنند. این خودروها که ون‌کافه‌ نام دارند، چند سالی است جزوی از مشاغل سیار شهر تهران می‌شوند و علاوه بر آن مجوز وزارت بهداشت، در هر محل و معبری باعث سد معبر و افزایش بار ترافیک می‌شود. از این رو شرکت ساماندهی کار شهر تهران از ۲ سال گذشته ماموریت پیدا کرد که علاوه بر نظارت بر بهداشت، جا و محدوده مشخصی برای فعالیت آنها تعیین کند. این مطلب را در صفحه گزارش همشهری می خوانید.

- «یک شب قبل از اجرای حکم، خواب قاتل دخترم را دیدم که در حرم امام رضا(ع) بود و با التماس از امام هشتم می‌خواست تا ضامن شود و به زندگی برگردد.»این گفته‌های مادر مقتول است که بعد از دیدن خوابی عجیب، تصمیم گرفت به قاتل دخترش زندگی ببخشد تا کابوس‌های او بعد از ۱۰ سال پایان پایان یابد. این مطلب را در صفحه سرنخ می خوانید.

- در پی انفجار مهیب اسکله بندر شهیدرجایی در بندرعباس، شمار زیادی از خودروها، افراد و تجهیزات بندری دچار خسارت شدند. مطلبی درباره چگونگی محاسبه خسارت ها را صفحه اقتصاد می خوانید.

با کلیک روی لینک های زیر گزیده مطالب شماره امروز را بخوانید :

کد خبر 942975

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ... IR ۰۸:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۴
    0 0
    چرا ما که در بخش خصوصی کار میکنیم و سربازی رفتیم برای خرید سنوات بیمه باید نزدیک 10 میلیون تومان پول بدهیم دولت و مجلس معلوم الحال باید این مساله را حل کند و الا کاری میکنیم دیگر افراد بیمه اختیاری پرداخت نکنند ...