سه‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۸
۰ نفر

دیوارهای سست، سقف‌های لرزان و سازه ناپایدار ویژگی مشترک بسیاری از خانه‌های فرسوده این شهر به ویژه در محدوده جنوبی پایتخت است؛ خانه‌هایی که نوسازی‌اش چندان سخت نیست فقط کافی است مالکانش بدانند که شهرداری بسته‌های تشویقی زیادی تدارک دیده تا این محدوده جان تازه‌ای بگیرد و برای بحران‌ها مقاوم شود.

اینفوگرافی ساخت و ساز تهران

همشهری- پروانه بهرام نژاد: روند نوسازی در پایتخت در سال‌های اخیر با توجه به آمارهای صدور پروانه رو به رشد بوده و با اجرای طرح‌هایی مانند محله الگو، ساصد و ... با مشارکت شهرداری بخش خصوصی به‌دنبال نوسازی شهر است.

اگر نرخ تخریب و استهلاک املاک در تهران ۲درصد گرفته شود. برای اینکه تهران فرسوده نشود و از طرفی هیچ‌گونه افزایشی در تقاضا وجود نداشته باشد، باید حداقل سالانه ۱۹ هزار واحد مسکونی ساخته شود. در چشم‌انداز مدیریت شهری تهران، باید سالانه حدود ۴۰ هزار پرونده ساختمانی صادر شود. طبق اعلام مرکز تحقیقات ساختمان، عمر متوسط ساختمان‌ها حدود ۳۰ سال است. اگر این عدد در تهران به ۵۰ سال برسد ساختمان‌هایی که قبل از دهه ۷۰ ساخته شده‌اند، به‌دلیل نبود مقررات ملی ساختمان و کنترل‌های خاص وضعیت خوبی ندارند و نیاز به نوسازی دارند.

کد خبر 941575
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha