اسماعیل حلالی پیشکسوت تیم پرسپولیس می گوید سه ساعت مصاحبه کردم اما فقط یک تیتر که اگر پرسپولیس را قهرمان نکردم من را دار بزنید وایرال شد.

تصاویر بازی فوتبال پرسپولیس و سپاهان| جام از تهران خارج شد

حلالی در گفت وگو با همشهری آنلاین در خصوص اینکه پرسپولیس پس از سال ها که همواره قهرمانی لیگ یا حذفی را به دست می آورد اما امسال در هیچ کدام از این جام ها شانس قهرمانی ندارد و حتی ممکن است سهمیه آسیایی هم نگیرد تاکید کرد: این جزیی از فوتبال است. من اتفاقا نگرشم اینطور نیست که همیشه باید قهرمان شویم. قهرمان نشدن هم جزیی از فوتبال است. جایی که نتیجه نمی‌گیرید می تواند جای رشد شما باشد. می توانید پند بگیرید چه کار غلطی کردید که موفق نشدید. این مساله می‌تواند از قهرمانی هم بالاتر باشد. من نگاهم اینطوری است. یک سال که قهرمان نمی شویم به ضعف هایمان توجه کنیم. ما حتی وقتی قهرمان می شدیم ضعف های زیادی داشتیم اما به خاطر اینکه قهرمان می‌شدیم دیده نمی‌شد و همه به به و چه چه راه می‌انداختند.

او ادامه داد: ما با آمادگی ۶۰-۷۰ درصد قهرمان می شدیم اما ۳۰-۴۰ درصد ضعف داشتیم. به مرور این ۳۰-۴۰ درصد بزرگ‌تر می‌شود و در سال های بعد مثل امسال یقه‌مان را می‌گیرد. یکسری مشکلات گریبان گیر باشگاه های ایرانی از جمله پرسپولیس است. ما به بازیکن سازی اعتقادی نداریم. زیرساخت نداریم. حالا در این شرایط از نفراتی که داریم خوب محافظت کنیم. یعنی بازیکنانی که داریم محافظت کنیم. در کنارش پول در آوردن هم هست.

حلالی اضافه کرد: ما فصل قبل قهرمان شدیم. بازیکنانی که ثبات داشتند را نتوانستیم حفظ کنیم. حالا در این شرایط بازیکنان جانشین تا به حد استاندارد برسند زمان می برد. نتیجه همین می شود که امسال در پرسپولیس دیدیم. یا باید صبر کرد که به ثبات برسید یا اینکه... به هر حال هواداران نمی‌پذیرند. طرفداران پرسپولیس و استقلال حتی دوم هم شوند نمی پذیرند. باید کار کنیم که قهرمان شویم. اما امسال پرسپولیس سوم شد به خاطر تغییر مربی، تغییر تفکر و تغییر بازیکنان بود. من هیچ کدام از آنها را نمی پسندم. وقتی هم شما یک کار غلطی را انجام می دهید مانند یک دومینو اشتباهات دوم و سوم هم تکرار می‌شود. بازیکن و مربی اشتباه جذب کردن باعث می شود مسیر به غلط برود و در نهایت تیم رتبه سوم و چهارم را کسب کند.

وی خاطرنشان کرد: از صدر تا ذیل همه زحمت می‌کشند اما انگار من سرم درد می کند و به دکتر می روم می گویم گوشم درد دارد این باعث می شود نسخه اشتباهی به شما بدهند. شما به جای استفاده از یک کمیته فنی فقط از یک نفر مشورت می گیرید که نتیجه‌اش همین می‌شود. توان یک نفر مگر چقدر است؟ چقدر می‌تواند کمک کند؟ ولی ما پیشکسوتان بزرگ و تحصیل کرده‌ای داریم که می توانند کمک کنند. آنها می توانند سیاست گذاری کنند. روی رده‌های پایه می‌توان برنامه‌ریزی کرد تا در آینده نتیجه گرفت. همه چیز در قهرمان شدن نیست. ابتدا زیرساخت‌ها را درست کنیم. بعد در ترانسفر و درآمدزایی اول شویم. در کنارش قهرمان شویم ایده‌آل است. اگر ده تا بازیکن ساختیم و ۵ تا را فروختیم و در آمدزایی کردیم خوب است.
این بازیکن اسبق تیم پرسپولیس ادامه داد: الان ما ناچاریم با این تورم پول‌های هنگفت را به بازیکنانی بدهیم که لیاقت آن را ندارند . من ثابت می‌کنم ندارند. وقتی که بازیکنی قراردادش ۵۰ میلیارد تومان بوده برای سال بعد ۱۰۰ میلیارد تومان خواهد شد آیا نحواستفاده از آن را می‌داند؟ ما به خیلی ها ۱۵ میلیارد تومان دادیم که استفاده درست یک میلیارد را هم نمی‌دانند. آیا در باشگاه‌ها روی این مسایل کار کرده‌ایم؟ متاسفانه انجام ندادیم. در خیلی از پست ها فقط آدم بله قربان‌گو می‌خواهیم که اگر توانایی هم نداشت هر چه ما گفتیم را انجام بدهد.

بازیکن امسال ۴۰ میلیارد تومان گرفته سال بعد ۷۰ میلیارد خواهد گرفت سال بعدتر ۱۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد. در حالی که اصلا بازیکن نساختیم. بیرانوند را از دست دادیم کسی را به عنوان جانشین او آوردیم که ۲۰ درصد او هم نیست. فقط الکی از او تعریف می کنیم فقط خاطر اینکه با بیرانوند مشکل داریم. من رفتن بیرانوند را تایید نمی‌کنم اما بازیکنی را نساختیم که جانشین بیرانوند کنیم. بعد با جانشین خارجی اش سوم می شویم. لیگ دارد تمام می‌شود هنوز نمی توانم بگویم گندوز به درد می خورد یا نه؟ چراکه خیلی بالا و پایین دارد. او فقط ۱۰- ۱۵ گل روی اوت دستی و شروع مجدد گل خورده است.

حلالی با انتقاد از عملکرد بازیکنان خارجی پرسپولیس تاکید کرد: در کل رقابت های لیگ برتر، جام حذفی و آسیایی پرسپولیس نزدیک به ۴۰ مسابقه برگزار کرده است اما این ۵ بازیکن خارجی پرسپولیس همگی روی هم رفته ۴۰ بازی برای پرسپولیس انجام نداده اند. مگر می شود ۵ بازیکن خارجی بیاورید روی هم رفته ۴۰ تا بازی انجام ندهند؟ باید نگاه حرفه‌ای به فوتبال داشته باشیم. در گذشته نفت عربستان در دنیا اول بود الان فوتبالش اول است. در گذشته یادتان است بازیکنان عربستانی یا کشورهای عربی در رویارویی با تیم ها دائما خودشان را زمین می‌انداختند؟ الان دیگر چنین حرکت‌هایی از آنها نمی بینید. الان مقابل تیمی مساوی می کنند انگار دنیا برایشان به آخر رسیده است! چرا به این دیدگاه رسیده‌اند برای اینکه بازیکنانی نظیر رونالدو را جذب کرده‌اند و از او یاد گرفتند ما هم در عوض بازیکنی را می‌آوریم که در کشور خودش خراب کاری کرده است. استوکس را می‌آوریم که اصلا فوتبالیست نیست و در کشور خودش هزار تا کار غیراخلاقی انجام داده است. بعد هم برای بازی نمی‌کند اما می‌رود شکایت می‌کند و پولش را می‌گیرد. چگونه قرارداد بستیم؟ کدام نهادها باید روی این مسایل نظارت کنند؟

حلالی اضافه کرد: من یک بار ۳ ساعت مصاحبه کردم. فقط آن تیکه آخر مصاحبه که گفتم اگر پرسپولیس را قهرمان نکردم در میدان آزادی دارم بزنید همه جا پخش شد. اما خیلی حرف‌های دیگری زدم. من گفتم ۳-۴ میلیون دلار به مربی خارجی می‌دهید در حالی که زمین مناسب نداریم. بازیکنان هم مصدوم می‌شوند این پول را هزینه زیر ساخت ها کنیم. بعد که زیرساخت ها درست شد مربی خارجی بیاوریم. گفتم تیم را سه سال به من بدهند بعد که ساختارها درست شد آنچلوتی را بیاورند. من این ها را گفتم ولی بیشتر فقط این قسمت حرفم که اگر قهرمان نشدم دارم بزنید بازتاب داشت. ولی وقتی امکانات ندارید مربی خوب هم یک سوم توانایی خود را می‌تواند ارائه دهد. الان کارتال آوردیم اما هر ۴ روز یک بار بازی است و نمی تواند شناخت کافی را پیدا کند. خدابنده لو را در پست هافبک راست استفاده می‌کند. بنده خدا بازیکن اصلا نمی دانست هافبک راست چی هست؟ ولی مربی در حال آزمون و خطا است.
او با ابراز ناراحتی از شرایط فوتبال کشورمان اضافه کرد: متاسفانه جامعه ما طوری شده که اگر دروغ بگویی همه می پسندند ولی من با ۵۲ سال سن می‌گویم ما راهی جز ساختن بازیکن و درست کردن زیر ساخت ها نداریم و غیر از این هر راهی برویم به بیراهه رفتیم. برانکو اگر در فوتبال ما موفق بود برای اینکه ده سال در ایران کار کرده بود و شناخت داشت وقتی ما حرفی می‌زدیم. می‌دانست چه کسی راست صحبت می‌کند و چه کسی دروغ می‌گوید. با بازیکن سالاری در پرسپولیس مبارزه کرد. چیزی که الان در پرسپولیس وجود دارد.

این پیشکسوت تیم پرسپولیس ضمن حمایت از ادامه حضور عالیشاه در پرسپولیس تاکید کرد: عالیشاه هر موقع بازی کرده خوب کار کرده و خیلی جاها حقش بوده که بیشتر بازی کند و حقش است در پرسپولیس بماند اما من اعتقاد دارم باید تلفیقی از نیروی جوان و با تجربه در پرسپولیس استفاده شود نه اینکه از ده تا بازیکن ۹ تا پا به سن گذاشته باشند. امیدوارم ۵ درصد از حرف هایی که زدم عملی شود اگر ۵ درصد عملی شود پرسپولیس خیلی موفق‌تر می‌شود.

کد خبر 941232

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 52
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 24
  • مقدم US ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    44 74
    وقتی داوران قهرمان میکنند با هزینه کمتر چه کاریه بدهند دست شما
    • یاشاسین اردبیل IR ۱۲:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      11 5
      مگه تراکتور سازی تبریز هست که حکم را تا پایان فصل اعلام نکنند و اینهمه حمایت داشته باشه چون پول میده به همه
    • عادل IR ۱۹:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      6 4
      فعلا که همه عوامل فوتبالی و غیر فوتبالی دادن دست شما که شاید یه جام بیارید
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    43 19
    مربیگری برای یک تیم در یک دهکده زیبا در یک کشور ساکت اروپایی صد می ارزد به مربیگری در این تیمهای سرسام آور حاشیه محور... بیکاری مگه؟
    • آرش IR ۲۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      4 1
      ته جدولی دسته یکی درباره تیم خودت حرف بزن
  • tt IR ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    19 20
    تو خوبی هلالی
  • حسن IR ۱۴:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    25 57
    لنگیها پند بگیرند که وار هر چند که چند بازی را هم دربیاورد ولی کلا چیز مضری هست و باید از بین برود و داوران پای کار جدیدی هم استخدام شوند و همین طور جادوگران
    • یاشاسین اردبیل IR ۱۲:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      8 5
      فعلا که همه دست به دست هم دادند برای حمایت از تیم منفور شما
  • IR ۱۵:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    37 23
    گندوز واقعا دروازبان با کیفیت نیست یک توپ گیر نیست
    • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      9 3
      گندوز دروازبان شماره یک الجزایر با اون همه ستاره است بعد چطور از دروازبان ایران که کوچکتر از تیم ملی الجزایر است کمتر است ؟! گندوز نبود پرسپولیس الان داشت با استقلال برای سقوط می‌جنگید ، دربی را به لطف گندوز بردیم و در آسیا به لطف گندوز بی آبرو نشدیم خیلی قدرنشناس هستید
  • محمد IR ۱۶:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    25 23
    درویش ب پرسپولیس خیانت کرد ک ب بیرانوند نصف پول تراکتور را ندادبیرو بود پرسپولیس قهرمان میشدعدم حضور در لیگ آسیا خدا میلیارد ب پرسپولیس ضرر زد درویش حالا برو بچسب در کون گندوز ببین چه بویی میده
    • یاشاسین اردبیل IR ۱۹:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      0 0
      مال بیرانوند برای تو خوشبو بود ؟
  • mehdi IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    22 18
    آقای هلالی این نظر شماست اگر گندوز نبود پرسپپلیس اینجای جدول هم نبود این تیم پرسپولیس خیلی مسن هستند این تیم باید جوان شود.. ❣️❣️❣️❣️❣️❣️
    • عزیز IR ۱۷:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
      25 16
      وقتی اسماعیل حلالی میگه گندوز 20 درصد بیرانوند هم نیست مطمئن باشید اگه تیمی رو 3 سال به این آقا بدن بعد از 3 سال بازی های پرسپولیس رو باید تو دسته 3 ببینیم و بعد برویم آنچلوتی رو بیاوریم تیم رو ببره لیگ برتر. برادر من بیرانوند اگه تو پرسپولیس بود الان به جای رتبه سوم جدول باید مثل استقلال برای بقا می جنگیدیم.
  • بهروز IR ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    17 6
    سلام جناب حلالی عزیز قدرتی برتر می خواهد تا این مافیای فوتبال را حذف کند. همت و دلسوزی شرط اولش است. با این آقایان به جایی نمی رسیم.
  • فوتبال ۹۰۰ IR ۱۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    10 15
    زیر ساخت رو ولش کن باید وار رو حذف کنن و داورهای بیشتری خریده بشه و جادوگران جدید حتما لونگ دوم میشه و به سطح دو اسیا میره
    • سرخ کابوس آبی IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      4 0
      کیسه یه بار مصرف هیس
    • وحیدکرمپور IR ۰۸:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
      1 0
      کیسه کش اول فصل که قهرمان بودید الا برا بقا میجنگید
  • محمد IR ۱۶:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    14 8
    آدم متوهم کم داشتیم اینم اضافه شد
  • hamid IR ۱۶:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    21 11
    بیرانونددرسطح2 آسیاعین آب خوردن ازتیم بحرین التعاون گل می‌خوردند لیگ هم هیچ سیوخاصی انجام ندادگندوزبه تنهایی جوردفاع ضعیف پرسپولیس روکشیدوبه حقش یعنی فیکس شدن درالجزایررسیدامثال هلالی باتعریفهای بیجا الکی امثال بیرانوند و گنده کردن درخارج از ایران بابیرانوندبیشتراز400هزاردلارقرارنمیبندن
  • محمد IR ۱۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    19 14
    گندوز خیلی هم خوبه وازبیرانوند بهتره
  • عبدالرضا لک IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    15 5
    اینم جوش خودش را می‌زند.آخه زمان برانکو هم زیرساخت همین بود.حتی بهتر هم شده چطور ایشان موفق بود.اصلا بطور کلی فوتبال ایران را باید برای بیست سال تعطیل کرد.تا این همه پول از جیب ملت الکی هدر نره.و جای دیگر برای رفاه حال شهروندان هزینه کرد. ده
  • احمد IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    11 9
    گندوز خیلی بهتر بیرانوند هست خصوصا شخصیتی و آقای حلالی تو هم بدرد مربی گری نمیخوری
  • فرتاش IR ۱۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    9 12
    پرسپولیسی ها تازه فهمیدن گندوز ۲۰درصدبیراوندنیست
  • مهدی IR ۱۸:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    10 8
    شما مسولین پرسپولیس خودتونو مسخره کردین یعنی خودتون نمی‌فهمید که گندوز بدرد دروازه پرسپولیس نمیخوره یا از لحاظ مالی براتون نمیصرفه تازه همون گوهریو نگه می داشتید بهتر از گندوز بود.هوادارای واقعی بین اینهمه کامنت حرفشون به گوش کسی نمی‌رسه یکسریا که از فوتبال هیچی حالیشون نیست به به چه چه میکنن شما هم که از خدا خواسته وگرنه خودتونم میفهمید گندوز بدرد پرسپولیس نمیخوره
  • عاشق IR ۱۸:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    6 4
    این هوادار قهرمانی آسیا رو میخواد تیمی که قهرمان آسیا شده پس می تونه دوباره بره راه رو بلده اینو می خواییم
  • محمد IR ۲۰:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    7 12
    آقای حلالی دلیل اصلی قهرمان نشدن شما اومدن وار هست و قهرمان نشدن استقلال هم کارشکنی و سنگ اندازی فدراسیون و نداشتن ثبات در تیم اونهم به عمد و دخالت‌های فدراسیون و ووو تمام عالم و آدم هم دیگه میدونه اگر کسی نمیدونه نمیخاد ک بدونه
    • علیرضا IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      1 0
      راست میگه این آقا هوادارای این تیم هوای قهرمانی رو میخوان .آخه دو بار تو فینال آسیا هوای قهرمانی بهشون رسیدخخخخخخ
  • ع ق QA ۲۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    7 11
    اقاي حلالي بيرانوند برأي ما تمام شده است بهتر است از أو صحبت نكنيد
  • محسن طالاری IR ۲۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    1 2
    عزیزم بگو تاحالا کجا بودی تو پسر شجاع پرس تو پولیس شما همیشه قهرمان افسایدتوپلیش نا تولیس واز همه مهمتر داورتوپلیس را یدک میکشه یادشان گرام والطافشان مزید بر قهرمانپلیس
  • جعفری IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    0 1
    پرسپولیس رابدیدحلالی بدهم بگه دعاکنیدپرسپولیس قهرمان بشه ه8
  • سیروس قوچانی IR ۲۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    4 1
    خود حلالی تو فوتبالش هیچی نبود الان نظر ندهد ، گندوز با اختلاف بهترین دروازبان است
    • IR ۱۴:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      2 1
      گندوز دروازبان شماره یک الجزایر با اون همه ستاره است چطور در حد گلر افت کرده و ضعیف ایران بیرانوند نیست
  • IR ۲۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    1 4
    وار آمده وزارت ورزش بزرگترین نهاد ورزشی کشور دیگه مالک پرسپولیس نیست بعد این دیگه باید عادت کنید به قهرمان نشدن
    • عزیز IR ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      3 1
      کیسه هم با اومدن وار باید بعد از این برای بقا بجنگه .
    • عادل IR ۱۹:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      0 0
      وار که سهله پول و مقامات دولتی و فدراسیون و جذب بازیکنان پولکی پرسپولیس و ... همه آمدند تا شاید شماها بعد شصت سال بتونید یه جام بیارید 😂
  • محمد IR ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    3 1
    بیرانوند رو با بهترین مقایسه نکنین 1درصد هم خوب نیس بیرانوند
  • دانشجو IR ۲۱:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    1 4
    با رفتن بیرانوند و آمدن وار، پیروزی دیگه رنگ جام به چشم نمی‌بیند
  • غلامعلی نوری IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    1 3
    بابا این گندوز را بفرستین شهر خودش بازی کنه که اصلا بلد نیس
  • IR ۲۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸
    5 1
    قطعا گندوز بهتر از بیراوند هستش گل های خورده هر دو دروازه بان را ببینید
  • هادی FR ۰۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    2 2
    کیسه سوراخ
  • سلمان IR ۱۲:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    2 0
    افرین
  • علیرضا IR ۱۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    1 0
    اوج نقطه قوت شما در قهرمانی‌های نبودن وار بود. الان وار شده ضعف شما این ضعف شما دائمی شده .دردی که دوا نداره حتی اگه گواردیولا رو بیاری
  • حق IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    2 0
    حیف گندوز که گیر شما قدرنشناس ها افتاده ، دربی و کلی بازی رو به لطف گندوز برنده شدیم در آسیا گندوز نبود بی آبرو شده بودیم
  • حلالی IR ۱۵:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    1 3
    اگه میتونی داورها را راضی کنی میتوانی با پیروزی قهرمانی کسب کنی
    • یاشاسین اردبیل IR ۱۹:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
      0 0
      چقدر این کلمه پیروزی هم زیبا و با مفهومه و سبب فشار خیلی ها. پس بیشتر بگو ما بیشتر خوشحال میشیم چون تیم ما دو اسم زیبا داره
  • ف.آ IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    0 1
    الکی از روی لجبازی حرف نزنیم واقعاً منطقی فکر کنیم بیرانوند یه دونه بود و نتونستیم حفظش کنیم حالا داغ دلمون رو الکی روی سر اون خراب می‌کنیم تا اینکه روی مدیریت
  • سجاد IR ۲۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹
    1 0
    اتفاقا گندوز از بیرانوند صد برابر بهتر هست معلومه از فوتبال و حداقل دروازبانی خیلی سر درنمیاری ...همون موقع هم بازیکن خوبی نبودید
  • صابر IR ۰۲:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    1 0
    گندوز عالیه کجا اشتباه کرده ؟
  • Sam IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 1
    عروس اسیا ۶۲ساله شد سال بعد هم عروس تو اسیا نیست میشه ۶۳سال🤣🤣🤣🤣
  • محمد IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 0
    درود بر شما پیشکسوت ارزشمند گل گفتی و حرف های حق
  • قاسم IR ۱۴:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰
    0 1
    شما پیش کسوتها نشستین‌فقط و فقط تیم‌را میبرید تو حاشیه و کار مثبتی بلد نیستید و بازیکن خراب کنید شما اگر دلسوز بودید سهام پرسپولیس را میخریدید و هر بازیکنی مد نظر بود میاوردید . بالای گود نشستید میگید لنگی کن پسرلطفا ادای دلسوزیها را در نیارید و همون کنار گذر باشید% ع