پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
۰ نفر

دسته‌ها و هیأت‌های عزادار از شب گذشته به مناسبت ۲۵ شوال سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در نقاط مختلف شهرستان نایین فعال شدند

نائین

به گزارش همشهری آنلاین عزاداری، نوحه‌خوانی، قرائت قرآن، نصب بنر و حمل پرچم‌های عزا، زیارت قبور شهدا، علم‌گردانی و توزیع نذورات بین مردم و عزاداران از برنامه‌های مذهبی مردم این دیار بود و مداحان نیز به نوحه‌سرایی پرداختند به‌طوری که شوری معنوی فضای نایین را دربرگرفته است.

صبح امروز نیز هیئات مذهبی نایین در مقابل مسجد تاریخی جامع این شهرستان تجمع کردند و پس از آن برای عرض تسلیت این مصیبت بزرگ، با دسته سینه‌زنی و زنجیرزنی به سمت آستان مقدس امامزاده سلطان سید علی(ع) حرکت کردند.

در شهر بافران، روستای وندیش و سایر روستاهای اطراف نایین نیز مردم در سالروز شهادت ششمین امام شیعیان، به عزاداری پرداخته و با حرکت هیأت زنجیرزنی در محلات، به مرثیه‌سرایی و سوگواری این امام همام پرداختند.

کد خبر 940350
منبع: فارس

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha