چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
۰ نفر

یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس شایعه جدایی اسماعیل کارتال سرمربی این تیم را رد کرد.

تصاویر بازی فوتبال پرسپولیس و سپاهان| جام از تهران خارج شد

به گزارش همشهری آنلاین، وبسایت ترکیه‌ای فوتو اسپور در گزارشی مدعی شد که قرارداد اسماعیل کارتال با باشگاه پرسپولیس ١.۵ ساله با دستمزد ٢.٢ میلیون یورویی است که بند شگفت‌انگیزی در آن وجود دارد. به طوری که در پایان فصل اگر باشگاه فنرباغچه بخواهد او را به خدمت بگیرد، می‌تواند بدون پرداخت غرامت از پرسپولیس جدا شود.
یکی از مدیران باشگاه پرسپولیس وجود چنین بندی را در قرارداد سرمربی قرمزها رد کرد و اعلام کرد به هیچ وجه امکان ثبت چنین بندی در قرارداد کارتال وجود ندارد. وی همچنین مدعی شد این مربی ترک‌تبار که به تازگی به ایران بازگشته در تدارک برگزاری اردوی پیش فصل در ترکیه است و یکی از اهداف وی برای سفر چند روز به کشورش بررسی شرایط برای برپای همین اردو است و کارتال به قرارداد خود پایبند است.
گفتنی است علی کوچ رئیس باشگاه فنرباغچه در تازه‌ترین مصاحبه خود نیز اعلام کرده خوزه مورینیو در فصل بعد نیز سرمربی این تیم خواهد بود و با نظر آقای خاص وارد نقل و انتقالات خواهد شد.

کد خبر 940173
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha