دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۱
۰ نفر

تیم فوتبال استقلال تهران با هدایت میودراگ بوژوویچ نتوانست مقابل هوادار در لیگ برتر به برتری دست یابد.

استقلال

به گزارش همشهری آنلاین، تیم‌های فوتبال استقلال تهران و هوادار در دیداری معوقه از هفته بیست و دوم امروز دوشنبه اول اردیبهشت و در ورزشگاه آزادی رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی یا نتیجه تساوی ۲ بر ۲ خاتمه یافت.

استقلالی‌ها در این بازی دو بار دیگر هم موفق شدند دروازه میهنان خود را باز کنند اما داور هر دو گل را پس از بازبینی توسط سیستم کمک داور ویدئویی VAR رد کرد. همچنین داور یک پنالتی هم به سود استقلال گرفت که پس از بازبینی صحنه دستور به ادامه بازی داد.

این دیدار هشتمین مصاف استقلال و هوادار در دیدارهای رو در رو بود که در هفت بازی گذشته آبی‌ها موفق شده بودند هوادار را شکست دهند اما در این بازی از کسب پیروزی ناکام ماندند تا برای اولین بار هوادار از مصاف با استقلال امتیاز کسب کند.

کد خبر 939687
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پوریا IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
    0 0
    هواداران استقلال هر چند میلیون نفر هستید لعنت بفرستید به اموات داورانی که عدالت را پایمال می کنند