مجموع نظرات: ۵
شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۷
۰ نفر

محوطه مرتفع‌ترین برج پایتخت، در آخرین پنجشنبه فروردین ۱۴۰۴ مهمانان ویژه‌ای داشت. خانواده بزرگ کارکنان شهرداری تهران آمده بودند تا با علیرضا زاکانی، شهردار پایتخت در همایش پیاده‌روی در هوای بهاری قدم بزنند.

زاکانی

همشهری آنلاین: اختتامیه جشنواره خشت بهشت، پایان‌بخش این پیاده‌روی صبحگاهی بود و بیش از ۲۰۰۰ نفر در این همایش پیاده‌روی با شهردار تهران همراه شدند.

انسجام، همدلی و یکرنگی خانواده شهرداری

همایش پیاده‌روی خشت بهشت توسط اداره‌کل رفاه شهرداری تهران برپا شده و کارکنان با خانواده در آن شرکت کرده‌اند. علیرضا زاکانی، شهردار تهران هم دور از جلسه‌های رسمی و اداری، از نخستین ساعت‌های روز با گرمی و صمیمیت با کارکنان شهرداری تهران در پیاده‌روی همراه می‌شود. او می‌گوید: سال گذشته این تجربه خوب، منشأ خدمات بسیاری شد که شاید بهترین آن انسجام، همدلی، پیوستگی و یکرنگی باشد. امسال هم این مسیر جاری است. پیاده‌روی تأثیر خوبی در سلامت دارد، به‌ویژه در این هوای مفرح و فضای خوبی که در ایام فروردین و بهار مهیا شده است.

از مسابقه ورزشی تا اجرای کنسرت

برگزاری مسابقه در ۷رشته ورزشی، تقدیر از برگزیدگان جشنواره و اجرای کنسرت از دیگر بخش‌های این برنامه است. در بخش پایانی جشنواره با قرعه‌کشی، ۵دستگاه تلویزیون هوشمند و ۵دوچرخه حرفه‌ای به شرکت‌کنندگان اهدا می‌شود.

پیاده‌روی بهاری با شهردار تهران

تأمین مسکن، خبر خوش شهردار تهران

شهردار تهران در جمع همکارانش در این نهاد به موضوع مسکن کارکنان شهرداری اشاره دارد و می‌گوید: جذاب‌ترین خبر برای کارکنان گره‌گشایی از مسکن است که امر مبارکی است و به لطف خدا مقدماتی فراهم شده تا ثبت‌نام انجام شود و درنهایت اطمینان خاطر برای کارکنان ایجاد شود که مدیریت شهری به فکر آنهاست و دغدغه رفع مشکلات آنها را دارد. این اقدام با یک شیوه نوین انجام خواهد شد.

کد خبر 938744
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 4
  • IR ۰۵:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۳۱
    0 0
    جالب بود...