دوشنبه ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۷
۳ نفر

شیخ یاسین در ۸ اردیبهشت سال ۱۳۷۷ به مدت ۶ روز از ایران دیدن کرد و با آیت الله خامنه‌ای و رئیس جمهور وقت دیدار و گفتگو کرد.

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: کانال خبری میدل ایست اسپکتیتور (MES) ویدئویی قدیمی از دیدار شیخ احمد یاسین بنیانگذار جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را با مقام معظم رهبری در ماه می سال ۱۹۹۸ میلادی (اردیبهشت و خرداد سال ۱۳۷۷) منتشر کرده است.

شیخ احمد اسماعیل یاسین معروف به شیخ احمد یاسین، بنیانگذار حماس و ریاست مجمع اسلامی غزه در سال ۱۹۳۷ در روستای الجوره از توابع شهرستان مجدل در جنوب نوار غزه به دنیا آمد.

شیخ یاسین در ۸ اردیبهشت سال ۱۳۷۷ به مدت ۶ روز از ایران دیدن کرد و با آیت الله خامنه‌ای و رئیس جمهور وقت دیدار و گفتگو کرد.

شیخ یاسین سحرگاه روز دوشنبه، ۲۲ مارس سال ۲۰۰۴، پس از ادای نماز صبح هنگام خروج از مسجدی در شهر غزه هدف موشک‌های پرتاب شده از سوی هلی‌کوپترهای نظامی صهیونیست‌ها قرار گرفت و به شهادت رسید.

کد خبر 937533

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
    0 0
    ❤️❤️❤️