گاریدو را که فرستادند دنبال سرنوشتش، بعد کریم باقری هم در مورد یاسین به همین جمع‌بندی رسید و حالا هم اسماعیل کارتال چنین می‌کند.

کارتال

به گزارش همشهری‌آنلاین، پرسپولیس در حالی دیروز به مصاف استقلال خوزستان رفت که اسماعیل کارتال بعضی بازیکنانش را به‌دلیل سرماخوردگی یا مصدومیت در اختیار نداشت، اما حتی این مسئله هم باعث نشد او اسم یاسین سلمانی را در فهرست قرار بدهد. به این ترتیب هافبک جوان و افول کرده سرخ‌ها، از خانه این دیدار را تماشا کرد. این اتفاق در حالی برای یاسین رخ می‌دهد که دوران گاریدو، یکی از تندترین و تکراری‌ترین انتقادات از مربی اسپانیایی در مورد همین بازی ندادن به سلمانی بود. گاریدو را که فرستادند دنبال سرنوشتش، بعد کریم باقری هم در مورد یاسین به همین جمع‌بندی رسید و حالا هم اسماعیل کارتال چنین می‌کند. خب البته سلمانی به جای تلاش و بازنگری در سبک زندگی‌اش، می‌تواند منتظر باشد تا شاید کارتال هم برود و مربی بعدی ۳بازی به او اعتماد کند. این فرمول انگار آسان‌تر است!

کد خبر 935196
منبع: روزنامه همشهری

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
    2 0
    این یاسین سلمانی چه کس ویاکسانی پشتش هستند وبارابطه وپارتی ورانت کثیفی که دارد همه رابه جان هم می اندازد این یاسین سلمانی اگر بازیکن خوبی بود به تیم ملی دعوت میشد لعنت بررانت لعنت برپارتی بازی
  • حسین پورزاد پرسپولیسی IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۷
    7 0
    یاسین سلمانی باید تمرینات بیشتری واز نظر بدنسازی بیشتر تلاش کن دویدن های زیاد داخل زمین به تیم کمک کن ولی انگار بفکر راه رفتن ولی باید تلاش و تمریناتش دوبرابر کن سلمانی