یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۲
۰ نفر

بوستان جنگلی سرخه حصار در آستانه بهار، با طرحی متفاوت از گل‌های بهاری فرش شد.

فرش گل

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی فتحی، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهردارمنطقه ۱۳، با اشاره به اهمیت ارتقای کیفیت فضای سبز و زیباسازی مناظر شهری، گفت: در راستای طرح استقبال از بهار، اقدامات متنوعی در سطح منطقه اجرا شده است که یکی از شاخص‌ترین آن‌ها، اجرای فرش گل در بوستان‌ها و معابر است. این اقدام، علاوه بر زیباسازی محیط، موجب طراوت و شادابی بیشتر فضای شهری می‌شود.

وی افزود: در بوستان جنگلی سرخه‌حصار، فرش گل بهاری اجرا شده که جلوه‌ای متفاوت در شب و روز دارد و چشم‌اندازی خوبی را برای شهروندان و گردشگران فراهم کرده است.

فتحی تأکید کرد: هدف از اجرای این طرح، ایجاد محیطی شاد و بانشاط با استفاده از جلوه‌های طبیعی و زیبا است تا شهروندان بتوانند در فضایی دلپذیر، به استقبال فصل جدید بروند.

این اقدام، بخشی از برنامه‌های گسترده شهرداری منطقه ۱۳ برای بهسازی و زیباسازی فضاهای شهری در آستانه سال نو است و همچنان ادامه خواهد داشت.

کد خبر 934326

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha