چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
۰ نفر

مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا اعلام کرد که به طور میانگین روزانه ۴۸ نفر در تصادفات کشور کشته می‌شوند.

تصادف

به گزارش همشهری آنلاین،‌ مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور فراجا اعلام کرد: مهم ترین علت‌های تصادفات در کشور ما، سرعت غیرمجاز و عدم رعایت فاصله طولی مناسب است که ۳۰ درصد از این تصادفات بر همین اساس رخ می دهند.

علاوه بر این، ۲۰ درصد تصادفات به علت رانندگی خطرناک و سبقت غیرمجاز، ۱۵ درصد به علت خستگی و خواب آلودگی، ۱۵ درصد به علت کیفیت و نقص ایمنی خودرو، ۱۰ درصد به علت ناایمن بودن جاده‌ها و ۱۰ درصد به علت عدم توجه به علائم و استفاده از تلفن همراه رخ می‌دهد.

در سال گذشته، ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در تصادفات کشور جان خود را از دست داده‌اند که امید است امسال با اجرای پویش نه به تصادفات، شاهد کاهش تصادفات باشیم.

در مجموع در ۱۰ سال گذشته، ۱۷ هزار نفر سالیانه در تصادفات کشور جان خود را از دست می‌دهند و این آمار روزانه به ۴۸ نفر می رسد.

کد خبر 930170
منبع: فارس

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۵
    0 1
    خون این کشته شدگان به گردن سایپا و ایرانخودرو و میرسلیم هاست. روز قیامت در مقابل خدا جوابگو خواهید بود