اولین همایش تخصصی آموزش همگانی حفظ محیط زیست با محوریت «گذر از دانایی به کنشگری» فردابرگزار می‌شود.

فضای سبز

به گزارش همشهری آنلاین، این همایش که به مناسبت روز آموزش همگانی حفظ محیط زیست برگزار خواهدشد، از سوی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و با همکاری اداره کل آموزش شهروندی، سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاه شهید بهشتی و جمعی از استادان و فعالان حوزه محیط زیست اجرا می‌شود.

همایش «گذر از دانایی به کنشگری» با محوریت سه موضوع کلیدی :آموزش محیط زیست و ارتقای آگاهی شهروندان، تبدیل دانش به کنش و ارائه راهکارهای عملیاتی، نقش فناوری و نوآوری در آموزش مؤثر محیط زیست به دنبال آن است تا با بهره‌گیری از ظرفیت علمی و تخصصی، به تبیین راهکارهای اجرایی برای توسعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست بپردازد.
این رویداد روز شنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ از ساعت ۸ تا ۱۴ در تالار سیمرغ دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور

گذر از دانایی به کنشگری محیط زیستی

کد خبر 928755
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha