پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۶
۰ نفر

بزرگ‌ترین بانک سنگاپور به نام DBS در ۳سال آینده ۴ هزار نیرو تعدیل می‌کند و کار آنها را به هوش مصنوعی می‌سپارد.

هوش مصنوعی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از بی‌بی‌سی، به‌گفته سخنگوی این بانک، کاهش نیروی کار ناشی از فرسایش طبیعی است زیرا نقش‌های موقت و قراردادی در چند سال آینده از بین می‌روند. به این ترتیب DBS به یکی از نخستین بانک‌های بزرگ تبدیل می‌شود که جزئیاتی را در مورد چگونگی تأثیر هوش مصنوعی بر عملیات خود ارائه می‌کند.

این شرکت نگفته است که چه تعداد شغل در سنگاپور کاهش می‌یابد یا کدام نقش‌ها تحت‌تأثیر قرار می‌گیرند. این بانک بزرگ در حال حاضر بین ۸ هزار تا ۹ هزار کارمند موقت و قراردادی دارد. سال گذشته، گوپتا، سخنگوی این بانک گفته بود که DBS بیش از یک دهه است روی هوش مصنوعی کار کرده‌ است.

بیشتر بخوانید:

او افزوده بود: «ما امروز بیش از ۸۰۰ مدل هوش مصنوعی را در ۳۵۰ مورد به‌کار می‌گیریم و انتظار داریم که تأثیر اقتصادی آنها در سال ۲۰۲۵از یک میلیارد دلار سنگاپور معادل ۷۴۵میلیون دلار فراتر رود.»

کد خبر 928284

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فناوری‌

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha