جمعی از سلطنت‌طلبان با برگزاری تجمعی در ژنو شعار «خدای هر ایرانی، کینگ رضا پهلوی»! سر دادند.

به گزارش همشهری‌آنلاین،جمعی از سلطنت‌طلبان با برگزاری تجمعی در ژنو شعار «خدای هر ایرانی، کینگ رضا پهلوی»! سر دادند.

علی افشاری یکی از عناصر ضدانقلاب و البته مخالف پهلوی درباره این تجمع نوشته که « پس از ماه‌ها سازماندهی، ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر از طرفداران رضا پهلوی در ژنو جمع شدند تا بار دیگر اقلیت بودن محض این جماعت و ناتوانی آن‌ها در تشکیل جریانی مردمی در سیاست ایران نمایان شود. »

او ادامه می دهد که « شعارهای تکراری نظیر «King Reza Pahlavi» و «خدای هر ایرانی، کینگ رضا پهلوی» نشان‌دهنده حقارت درونی این گروه و از دست دادن وجاهت تمدنی آنها بود. »

افشاری درباره این تجمعات سازماندهی‌شده که توسط حلقه نزدیکان رضا پهلوی و لابی افراطی‌های اسرائیل برگزار شده، تاکید کرده که این تجمع بار دیگر فریبکاری رضا پهلوی را آشکار کرده و نشان داده حرف و عملش تضاد آشکاری وجود دارد.»

او همچنین تاکید کرده که بر خلاف دروغ‌های پراکنده، حضور رضا پهلوی در این تجمع هیچ ارتباطی با شورای حقوق بشر سازمان ملل نداشت، بلکه توسط یک سازمان بدنام و تحت کنترل لابی اسرائیل که بخشی از صنعت حقوق بشر است، دعوت شده بود.»

کد خبر 926771
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 32
  • IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    26 17
    آخی اینا هنوز باور نکردند پهلوی منقرض شد رفت خدا بهتون صبر بده غم آخرتون باشه
  • گل IR ۱۷:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    23 8
    بی سلیقه های مسخره
  • IR ۱۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    23 11
    البته عنوان کینگ کنگ بهتر است. این مردک بی لیاقت تر از پدر بی لیاقت و ترسو . رانده شده و فراری دزد از کشور بوده توسط مادرش اداره می شود. خاک بر سر انهایی که خدایشان این عوضی بی غیرت است.
  • IR ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
    8 2
    به نظر یکدیگر و اعتقادات احترام بگذارید
  • تنها IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۲
    3 3
    کینگ ربع (رب) پهلوی :))))