برادر مرحوم امیرمحمد خالقی به نیابت از خانواده اش برای دستگیری عاملان قتل برادرش در حادثه زورگیری کوی دانشگاه تهران قدردانی کرد.

به گزارش همشهری آنلاین،‌ او گفت: ضمن تقدیر و تشکر از همه از همه مردم، مسئولین و علمای بزرگوار که در این چند روز تسلی خاطر شدند امروز با خبر شدیم که قاتل اخوی بنده دستگیر شد. از همه مسئولین امنیتی تقدیر و تشکر می‌کنیم و جهت ادامه مراحل از مسئولان قضایی تقاضا می‌کنم که هرچه سریعتر پرونده را در جریان بیندازند تا اندکی از غم و اندوه این خانواده، کل ملت ایران کاسته شود و قاتلین به سزای اعمالشان برسند.

قدردانی برادر امیرمحمد خالقی به نیابت از خانواده مرحوم، از نیروهای انتظامی، امنیتی و قضایی برای دستگیری عاملان قتل برادرش در حادثه زورگیری کوی دانشگاه تهران و درخواست از مسئولان برای مجازات عاملان قتل امیرمحمد را در ویدئو ببینید.

کد خبر 926732
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • شهروند IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۱
    1 0
    روحش شاد باشه باید شما رضایت بدید که این جنایتکار اعدام بشه به کمتر از اعدام راضی نشین در ملاء عام