سفیر ایران در لبنان روز یکشنبه در مصاحبه‌ای گفت رئیس جمهور آمریکا به دنبال تحمیل شروطش بر ایران بوده و تهران این را نمی‌پذیرد.

امانی و عراقچی

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «مجتبی امانی» سفیر ایران در لبنان روز دوشنبه به شرط‌هایی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درصدد تحمیل آنها بر ایران بوده واکنش نشان داد.

وی در مصاحبه با شبکه خبری المنار گفت: «دونالد ترامپ می‌خواهد شروطش را بر جمهوری اسلامی تحمیل کند و این چیزی است که ایران آن را نمی‌پذیرد».

امانی اضافه کرد: «نتانیاهو مدعی بود که بر حماس چیره شده و اُسرا را با استفاده از زور باز می‌گرداند اما مقاومت باقی ماند و تنها توانست اُسرا را از طریق مذاکرات بازگرداند».

سفیر ایران افزود: «پیروز در جنگ کسی نیست که کشتار کرده و تعداد کسانی را که کشته است بلکه پیروز کسی است که اهدافش را محقق کرده است».

کد خبر 924349
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 5
  • همراه IR ۰۰:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    0 0
    این املاکی حمال رو آدم فرض نکنید، این قمار بازه، زر زر زیاد میکنه.
  • IR ۰۲:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
    0 0
    آمریکا دنبال تکه تکه کردن ایران