اصغر جهانگیر گفت:کارشناسان در حال بررسی همه جانبه این پرونده هستند و به محض اطلاعات جدید اطلاع رسانی بیشتری خواهد شد.

قاضی مقیسه و رازینی

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده شهادت دو قاضی برجسته دیوان عالی کشور با بیان اینکه اسلحه فرد جانی دارای ۹ گلوله بود، افزود: ۶ گلوله از این اسلحه شلیک شده است که دو گلوله به پیکر شهید رازینی، یک گلوله به پیکر شهید مقیسه اصابت کرده همچنین یک گلوله به کتاب قانون، یک گلوله هم به سرگرد رسولی محافظ اصابت میکند و او مجروح میشود که اکنون در بیمارستان بستری است و گلوله ششم را هم به خود شلیک کرده و این موضوع نشان میدهد که با تلاش افراد در محل، امکان استفاده از گلوله‌های دیگر را پیدا نکرده است.

اصغر جهانگیر افزود:کارشناسان در حال بررسی همه جانبه این پرونده هستند و به محض اطلاعات جدید اطلاع رسانی بیشتری خواهد شد.

وی گفت: یک قبضه اسلحه وقوع جرم دارای ٩ گلوله بود که ۶ گلوله آن استفاده شد و فرد تروریست گلوله ششم را به خود شلیک کرده و فرصت استفاده از سه گلوله دیگر را نداشته است.

جهانگیر تصریح کرد: گزارش پلیس آگاهی حکایت از این است که از اسلحه قبلا استفاده شده و اطلاعات آن در دست بررسی است که بعدا اعلام می‌ شود.

وی با بیان اینکه تروریست نفوذی بوده گفت: ارتباط وی با جریان‌های گروهکی محرز شده و تحقیقات تکمیلی در حال انجام است که نتایج نهایی اعلام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قاطعیت و مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی از دلایل ترور این شهیدان بوده است ادامه داد: افرادی مرتبط با این پرونده دستگیر شده اند و تحقیقات در جریان است.

کد خبر 923662

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • حمید کلباسی IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    0 1
    نوشدارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
  • IR ۱۹:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۱۸
    1 2
    خدایش بیامرزد