همشهری آنلاین: محمدصابر باغخانیپور در اولین رویداد هوای پاک از ایده تا عمل با نخبگان شهری که پیش از ظهر امروز برگزار شد با اشاره چگونگی شکل گرفتن ایده این رویداد گفت گفت: سه مجموعه شهرداری تهران شامل مرکز مطالعات، اداره کل محیط زیست و شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، به دستور شهردار تهران با هم افزایی در حوزه جمعآوری ایده های مرتبط با هوای پاک، این رویداد را رقم زدند.
باغخانی پور با ارائه آماری در خصوص آلاینده های هوای تهران افزود: نسبت سهم آلاینده های متحرک به ساکن در هوای تهران در حوزه آلاینده های گازی ۸۰ به ۲۰ است در حالیکه در حوزه ذرات آلاینده سهم آلاینده های ثابت نسبت به متحرک ۶۰ به ۴۰ است.
او، با اشاره به سهم ۴۶ درصدی خودروها در آلایندگی هوا گفت: وسایل نقلیه فرسوده به تنهایی نیمی از آلایندگی هوای پایتخت را به خود اختصاص داده اند.
باغخانی با بیان اینکه در کل کشور درصد استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر نزدیک به یکدهم درصد است به عملکرد شهرداری در این حوزه اشاره کرد و افزود:شهرداری تهران حدود یک درصد برق مورد نیاز خود را از انرژی تجدیدپذیر تامین میکند.
باغخانی اضافه کرد: در حال حاضر این میزان ۳ هزار مگاوات ساعت است که برنامه ریزی شده سال ۱۴۰۴ این عدد با افزایش ۱۰ درصدی به ۳۰ هزار مگاوات ساعت برسد.
باغخانی در زمینه عملکرد شهرداری تهران به وظایف خود در حوزه قانون هوای پاک گفت: با قاطعیت می گویم که شهرداری جلودار اجرای قانون هوای پاک است در حالیکه دیگر دستگاه ها ترک فعل داشته اند.
نظر شما