معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در شهرآفتاب گفت: شاهد ظرفیت بسیار خوبی در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برای برگزاری نمایشگاه‌ها هستیم که برای برگزاری و برنامه‌ریزی تقویم نمایشگاهی استان مورد توجه قرار دارد.

شهرآفتاب

به گزارش همشهری آنلاین، حشمت اله عسگری در حاشیه بازدید از نمایشگاه کفش شهر آفتاب اظهار داشت: نمایشگاه کفش شهرآفتاب یک نمایشگاه منحصر به فرد است و شاهد برگزاری آن به نحو احسن در شهرآفتاب هستیم.

وی افزود: در این نمایشگاه به دانش صنعت کفش توجه خاصی شده است و همچنین شاهد تنوع خوبی از محصولات هستیم و در واقع بهترین ها صنعت کفش کشور در این نمایشگاه جمع شده اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه در این نمایشگاه به بحث توسعه محصول و صادرات محصول کفش توجه خاصی شده است، گفت: در نمایشگاه کفش شهرآفتاب شاهد برگزاری جشنواره ویژه ای هستیم که ۱۳۰۰ اثر در این بخش حضور دارند.

عسگری با اشاره به ویژگی‌های نمایشگاه شهرآفتاب اظهار کرد: مجموعه نمایشگاه بین المللی نمایشگاه شهرآفتاب فضای بسیار خوبی برای برگزاری نمایشگاه ها دارد و ظرفیت بسیار مناسبی در حوزه صنعت نمایشگاهی کشور است.

وی با بیان اینکه دولت از نمایشگاه شهر آفتاب حمایت می کند، گفت: به دنبال بازنگری در تقویم نمایشگاه های استان هستیم تا بر اساس ظرفیت ها و امکانات سایتهای برگزاری نمایشگاه تقویم نمایشگاه های استان تنظیم شود.

کد خبر 918646
منبع: خبرگزاری شهر

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha