رئیس‌جمهور ایران با اشاره به این که امضای توافقنامه راهبردی جدید میان ایران و روسیه تاکیدی بر مخالفت طرفین با تعیین‌کردن نقش آن‌ها از سوی بازیگری خارجی است، تاکید کرد که ایران و روسیه نیازی به غرب ندارند.

مسعود پزشکیان

به گزارش همشهری آنلاین،‌ «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران که روز جمعه برای امضای توافقنامه شراکت جامع راهبردی به مسکو سفر و با مقامت عالی‌رتبه این کشور دیدار کرد، در گفت‌وگویی مطرح کرد که امضای این توافقنامه تاکیدی بر این است که مسکو و تهران موافق تعیین نقش کشورهایشان از سوی بازیگری خارجی نیستند.

پزشکیان در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه تلویزیونی یک روسیه که بخشی از آن امروز (شنبه) منتشر شده است، گفت: ما قادر به دنبال‌کردن سیاستی مستقل و آماده تضمین امنیت و تامین امنیت اقتصادی در منطقه با همکاری هم و با هدف ایجاد صلح و ثبات در این منطقه هستیم.

رئیس‌جمهور ایران تاکید کرد: ما نیازی به غرب نداریم.

پزشکیان و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه، جمعه ۱۷ دسامبر، در مراسمی در کاخ کرملین، توافقنامه جامع راهبردی بین دو کشور را امضا کردند.

با امضای این معاهده ۲ کشور روابط خود را به شکل ویژه در زمینه‌های اقتصادی، علمی، فناوری، فرهنگی و گردشگری گسترش خواهند داد.

کد خبر 918348
منبع: ایسنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 2
  • IR ۱۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    13 5
    آقای پزشکیان از شما بعیده اینگونه صحبتها
    • احمد IR ۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
      8 7
      ایران فروشی نیست
  • مصطفی IR ۱۸:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    3 15
    این شد حرف حساب
  • IR ۱۹:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    10 2
    در مسکو حرفهای دیگه میزد
  • IR ۲۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    7 5
    تمام کشور های دنیا به همدیگه نیاز دارن. به جز اسرائیل جنایتکار که حسابش جداست.
  • IR ۲۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۹
    21 3
    روسیه ضعیف تنها قدرت روسیه داشتن بمب های اتمی ه روسیه هیچ اقتصادی نداره فقط دنبال ضعیف ها می گرده که سر کیسه کنه