آنتونی مارون، رئیس آتش‌نشانی شهر لس‌آنجلس، در مصاحبه‌ای با برنامه ۶۰ دقیقه به چالش‌های جدی در مقابله با آتش‌سوزی‌های گسترده در این شهر اشاره کرد. او تأکید کرد که سیستم‌های فعلی آبرسانی و منابع موجود برای مقابله با چنین بحران‌هایی طراحی نشده‌اند.

به گزارش همشهری آنلاین، مارون درباره شکایات مردم از کمبود آب و فشار ناکافی گفت: «سیستم آبرسانی شهری برای چنین آتش‌سوزی‌های عظیمی طراحی نشده است. بینندگان نباید انتظار داشته باشند که این سیستم بتواند آب کافی برای خاموش کردن همه خانه‌ها تأمین کند. چنین انتظاری غیرواقعی است.»

رئیس آتش‌نشانی لس‌آنجلس اذعان داشت که تعداد ماشین‌های آتش‌نشانی و نیروهای موجود به‌شدت ناکافی بوده است: «برای خاموش کردن یک خانه، معمولاً سه یا چهار ماشین آتش‌نشانی لازم است. با از دست دادن حدود ۸,۰۰۰ سازه، ما به ۲۶,۰۰۰ ماشین آتش‌نشانی نیاز داشتیم. این تعداد در ایالت کالیفرنیا وجود ندارد.»

کد خبر 917176

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۱۲:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
    17 8
    آه یک مظلوم که در غزه شهید شده
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
    24 10
    فعلا نوش جان
  • IR ۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
    11 13
    مردم و ساکنین شریف ایالات متحده و مناطق آسیب دیده ، امیدوارم هر چه سریعتر به زندگی عادی برگردید.... با شما همدردیم
    • IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۵
      1 1
      از طرف خودت حرف بزن
  • نیما IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
    1 2
    آه لس آنجلس تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟!!!!
  • US ۲۱:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۴
    4 1
    گند زندن به آمریکا مدیرهای نالایق سر کار هستندو استعفا هم نمی دهند