یک گروه حقوق بشر از شرایط وحشتناک زندان زیرزمینی اسرائیل در رمله انتقاد کرد.

زندان زیر زمینی در اسرائیل

به گزارش همشهری‌آنلاین، الجزیره نوشت: ناظر حقوق بشر و اروپایی «یورومد» شرایطی را که مقامات اسرائیلی برای زندانیان فلسطینی در یک زندان زیرزمینی در شهر رمله بوجود آورده‌اند، محکوم کرده است.

این گروه به کلیپ‌های ویدئویی منتشر شده توسط رسانه‌های اسرائیلی اشاره کرد که نشان می‌داد زندانیان فلسطینی در سلول‌های زیرزمینی بدون تشک یا پتو، با دروازه‌های آهنی محصور شده‌اند و در معرض نور خورشید قرار ندارند. این فیلم‌ها نشان می‌دهند که زندانیان فلسطینی در غل و زنجیر هستند.

«یورومد» اعلام کرد: ادعای اسرائیل مبنی بر اینکه این زندان برای زندانیان حماس و نیروهای رضوان وابسته به حزب الله در نظر گرفته شده است – نقض قوانین بین المللی را در مورد رفتار با زندانیان توجیه نمی کند.

در ادامه این بیانیه آمده است: تأسیس این زندان زیرزمینی توسط اسرائیل نشان می‌دهد که زندان‌ها و بازداشتگاه‌های اسرائیل «برای شکنجه زندانیان فلسطینی طراحی شده‌اند و تصمیم اسرائیل برای نمایش تصاویر زندانیان و بازداشت شدگان در رمله نشان دهنده بیزاری اسرائیل از سیستم عدالت جهانی است.»

یورومد شرایط این زندان را نتیجه منطقی معافیت اسرائیل از مجازات دانست که با حمایت ایالات متحده و چندین دولت اروپایی ممکن شده است.

کد خبر 916910
منبع: شفقنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • احمد IR ۱۷:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    2 1
    از زندان زیر زمینی دیکتاتور اسد هم گزارش بنویسید
  • IR ۱۸:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    0 2
    مرگ بر آمریکای جهان خوار و اسرائیل جنایتکار و انگلیس کیله گر
  • وطنی US ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    1 0
    تا پول و قدرت و لابی های صهیونیستی هست کاری نمیشه کرد جز فشار مردمی
  • IR ۱۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    1 0
    تو حکومت بشار اسد بدتر از این بوده !!!!!!!!
  • IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    1 1
    تا مظلومی نباشد ظالم بع وجود نمی آید اتحاد دربرابر ظالمان