فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: تمام منافع آمریکایی‌ها در منطقه در تیررس ما هستند و توان کار عملیاتی را داریم.

امیر سرتیپ کیومرث حیدری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، امیر سرتیپ کیومرث حیدری پیش از ظهر امروز شنبه در آئین تکریم و معارفه فرمانده هان قدیم و جدید قرارگاه منطقه‌ای و ارشد آجا درجنوب غرب کشور با بیان اینکه تمام منافع آمریکایی در منطقه در تیررس ما هستند و توان کار عملیاتی را داریم، بیان کرد: دشمن جنگ ترکیبی علیه ایران راه اندازی کرده که باید همواره برای مقابله با دشمن آمادگی داشته باشیم.

وی توجه به اقدامات پدافندی و آفندی را ضروری عنوان کرد و افزود: هدف از جنگ شناختی و ترکیبی دشمن تسلط بر اذهان و هدایت ذهن‌ها به طرف منافع نامشروع است؛ بنابراین مدیریت و مقابله با این رویکرد دشمن باید در دستور کار قرار گیرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: ولایت محوری، عدالت و شایسته سالاری سه اصل تعریف شده در نیروی زمینی ارتش است و برای ایجاد بهره وری و آمادگی در زمینه‌های مختلف توجه به این مؤلفه‌ها لازم است.

امیر سرتیپ حیدری افزود: فرماندهی خوبی در منطقه جنوب غرب نیروی زمینی ارتش صورت گرفت که نتیجه آن حفظ و آماده رزم بودن همه تانک‌ها، بالگردها و پهباد های این مجموعه از ارتش در منطقه است.

کد خبر 916643

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دفاع-امنیت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 12
  • بهنام IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    13 15
    بااین صحبت ها دشمن را تحریک نکنید
    • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
      5 11
      خخخخخ ترسیدی برو زیر پتو یا داخل تنوری کمدی جایی
  • IR ۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    12 1
    لطفا اول پاسخ حمله نتانیاهو را بدید و انتقام شهدای پدافند ارتش را بگیرید