وزارت خارجه سوئیس با انتشار بیانیه‌ای درباره مرگ یک تبعه این کشور در ایران، اعلام کرد که فرد مورد نظر طی ۲ دهه گذشته در سوئیس زندگی نمی‌کرد.

سوئیس

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، روز پنجشنبه ۲۰ دی‌ماه، رئیس کل دادگستری استان سمنان از خودکشی تبعه سوئیسی که به جرم جاسوسی دستگیر شده بود، خبر داد.

به گفته رئیس کل دادگستری استان سمنان، این تبعه سوئیسی در یک سوئیت به همراه یک زندانی دیگر در زندان سمنان نگهداری می‌شد که از هم‌بندی خودش درخواست می‌کند که از بوفه زندان برای وی مواد غذایی تهیه کند؛ این زندانی از مدت زمانی که در سویئت تنها مانده بود، استفاده کرد و خودکشی می‌کند.

براساس اعلام رئیس کل دادگستری استان سمنان، مسئولان زندان بلافاصله برای نجات این فرد وارد عمل می‌شوند، اما تلاش‌ها برای نجات وی به نتیجه نرسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری گفت: تمام شواهد و مستندات محل نگهداری این فرد بررسی شده است و طبق مستندات، خودکشی محرز است.

وزارت خارجه سوئیس با انتشار بیانیه‌ای در روز جمعه، ۲۱ دی ۱۴۰۳، ضمن ارائه توضیحات درباره تبعه سوئیسی که در این به جرم جاسوسی بازداشت‌شده شده بود، اعلام کرد این فرد ۲ دهه در سوئیس زندگی نمی‌کرد.

وزارت خارجه در این بیانیه از مقام‌های ایرانی درخواست کرد تحقیقات کاملی در مورد شرایط مرگ این فرد صورت گیرد.

وزارت خارجه سوئیس با اشاره به اینکه از دستگیری این مرد مطلع شده بود اعلام کرد که وی در جنوب آفریقا زندگی می‌کرد.

وزارت خارجه سوئیس در این باره اعلام کرد: وی نزدیک به ۲۰ سال است که در سوئیس اقامت نداشته و در جنوب آفریقا زندگی می‌کرده است.

براساس بیانیه یادشده، سوئیس خواهان بازگرداندن جسد این مرد به کشور است و انتظار دارد که این امر طی روزهای آینده انجام شود.

در همین رابطه، نیکلاس بیدوت، سخنگوی وزارت خارجه سوئیس پنج‌شنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳ درپی اعلام خبر مرگ تبعه سوئیسی در ایران، اعلام کرد: مقام‌های ایران، وزارت خارجه سوئیس را از مرگ شهروند سوئیسی در زندان آگاه کردند.

وی همچنین تصریح کرد: با مقام‌های ایرانی درباره جزئیات و چگونگی خودکشی شهروند سوئیسی در ارتباط هستیم.

کد خبر 916528
منبع: میزان

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ناصر IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
    0 0
    عجب جزئیاتی اعلام کردین !!!!!!!!! یعنی آخر پیچوندن و سرکار گذاشتن هستین !!!!!!! کزم داشتن که شاخ دم نمیخواد .... یعنی همین که قطره چکانی اطلاعات رو بدی !!!!!!