درک نزدیک‌ترین نقطه سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است و ساحل درک همان جایی است که اقیانوس هند و دریای عمان به‌هم می‌رسند.

روستای درک چابهار

به گزارش همشهری آنلاین، ‌برای چند لحظه تصور کنید روی رمل‌های کویری ایستاده‌اید و باد از صورت و موهایتان می‌گذرد و به‌جای سکوت کویر این بار امواج دریا گوش‌هایتان را نوازش می‌دهد. شبیه تصوری خیالی‌ است، نه!؟ روستای درک همان جایی‌ است که آب دریا و شن‌های کویر مثل خیال و واقعیت به‌هم رسیده‌اند و شاید همان بهانه‌ای شود که شما را هم به دل جنوب ایران برساند تا سرآغاز سفری باشد که در آن هرآنچه دیدنی‌ است، یک‌جا ببینید.

از ساحل صخره‌ای و مرجان‌هایش و شن‌های کویری که جادو و خواص درمانی را یک‌جا دارد تا نخلستانی که کمی آن‌طرف‌ترش کوه‌ها قد علم کرده‌اند. در ادامه با درک، یکی از مهم‌ترین جاهای دیدنی چابهار، بیشتر آشنا شوید.

ساحل درک ؛ همان جایی که اقیانوس هند و دریای عمان به‌ هم می‌رسند

روستای درک کجاست؟

روستای درک از جاهای دیدنی استان سیستان و بلوچستان است و جایی در انتهای نقشه سیستان و بلوچستان، در امتداد دریای عمان واقع شده است. درک در حوزه شهرستان زرآباد نزدیک به مرز دریایی دو استان هرمزگان و سیستان و بلوچستان و در فاصله ۱۲۰ کیلومتری بین کنارک و درک، دو بندر مهم چابهار و بندرعباس قرار دارد تا زیبایی مسیر را کامل کند.

روستای درک در روستای زرآباد از توابع چابهار قرار دارد و همسایه شرقی یکی از مناطق هفت‌گانه آزاد ایران، منطقه آزاد چابهار است. فاصله روستای درک با چابهار حدودا ۱۸۰ کیلومتر است.

ساحل درک کجاست؟

درک نزدیک‌ترین نقطه سیستان و بلوچستان به تنگه هرمز است و ساحل درک همان جایی است که اقیانوس هند و دریای عمان به‌هم می‌رسند. ساحل روستای درک علاوه بر زیبایی بی‌نظیر و پاگیزگی‌اش همان جایی‌ است که می‌توانید سه نوع ساحل شنی، ماسه‌ای و مرجانی را کنار هم ببینید. اگر از تجربه درمان‌های طبیعی و سنتی لذت می‌برید، از ماسه‌های سفید ساحل درک برای گرفتگی و دردهای عضلانی استفاده کنید. تماشای طلوع و غروب آفتاب در ساحل روستای درک از همان کارهایی است که برای همیشه در ذهن‌تان یک قاب ماندگار می‌سازد.

این ساحل زیبا در فاصله ۱۷۰ کیلومتری از منطقه ﺁزاد چابهار و در مسیر جاده ترانزیتی بندر کنارک به بندر جاسک قرار دارد. از ویژگی‌های شگفت‌انگیز و خارق‌العاده این ساحل، پاکیزه بودن آن است.

ساحل درک ؛ همان جایی که اقیانوس هند و دریای عمان به‌ هم می‌رسند

فاصله روستای درک تا چابهار

فاصله روستای درک تا چابهار حدود ۱۷۰ کیلومتر است. برای طی کردن این فاصله باید مسیر زمینی را انتخاب کنید و با عبور از روستای کهیر به‌سمت زرآباد به روستای درک برسید. برای رسیدن به مقصد حدود دو تا سه ساعت در مسیر خواهید بود.

فاصله تهران تا روستای درک

فاصله تهران تا روستای درک ۱,۷۷۰ کیلومتر است (فاصله تهران تا چابهار حدود ۱,۸۰۰ کیلومتر است) که برای طی کردن آن باید یک روز کامل (حدود ۲۴ ساعت) رانندگی کنید؛ واضح است که این بهترین راه رفتن به روستای درک نیست! می‌توانید با انتخاب گزینه سفر هوایی به فرودگاه کنارک که ۱۳۵ کیلومتر با درک فاصله دارد یا فرودگاه هرمزگان بروید و باقی مسیر از جاسک به زرآباد را با ماشین طی کنید.

اگر هم دلتان بخواهد ریل‌های قطار شما را به روستای درک برساند، می‌توانید با قطار راهی یکی از شهرهای کرمان، زاهدان یا بندرعباس شوید و بعد از آن با سواری به چابهار بروید و باقی مسیر تا روستای درک را طی کنید.

اقامت در روستای درک

برای اقامت در روستای درک می‌توانید روی اقامتگاه‌هایی که توسط بومی‌های روستا گردانده می‌شود، حساب کنید؛ ولی یادتان باشد حتما قبل از سفر برای رزرو اقامتگاه‌ها اقدام کنید. از مزایای ماندن در اقامتگاه بوم‌گردی علاوه بر کمک به اقتصاد روستا، وعده‌هایی غذایی جذابی است که می‌توانند برای شما فراهم کنند؛ فرصت چشیدن غذاهای بومی خوش‌طعم این منطقه می‌تواند لذت سفر شما را دوچندان کند. فقط فراموش نکنید که فاصله روستای درک تا نزدیک‌ترین پمپ بنزین و فروشگاه تقریبا زیاد است و بهتر است از قبل موارد مورد نیازتان را تهیه کنید.

ساحل درک ؛ همان جایی که اقیانوس هند و دریای عمان به‌ هم می‌رسند

کمپ در روستای درک

درک از آن جاهایی است که اگر علاقه‌مند به کمپینگ باشید و تجربه‌اش را داشته باشید، باید امتحانش کنید. تماشای آسمان پرستاره و رمزآلود کویر و ساحل کویر در کنار امنیتی که در روستای درک تجربه خواهید کرد، خاطره‌ای فراموش‌نشدنی برایتان رقم می‌زند.

طبیعت درک همچنان بکر و دست نخورده است پس مراقب باشید در دوران اقامتتان به طبیعت آسیبی نزنید و زباله‌ای را رها کرده، باقی نگذارید.

بهترین زمان سال برای سفر به روستای درک

روستای درک چابهار در یکی از گرم‌ترین استان‌های ایران یعنی سیستان و بلوچستان قرار دارد. به همین خاطر روزهای تابستان گرم و مرطوبی دارد؛ اما در باقی سال به خاطر بادهای خنکی که از سمت اقیانوس می‌وزد، هوا مطبوع است. از اواسط پاییز تا اوایل بهار بهترین موقع سال برای سفر به درک است. در سفر به روستای درک می‌توانید از گل فشان چابهار نیز دیدن کنید که حدودا در ۶۰ کیلومتری آن قرار دارد.

کد خبر 853633
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پیشنهاد سفر

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha