عبدالحمید اسماعیل‌زهی، با اشاره به روند کمک‌رسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان از مسئولین انتقاد کرد. این درحالیست که از وزارت کشور تا بسیج سازندگی و سازمان تبلیغات همگی در کف میدان در تلاش برای کمک‌رسانی به مردم آسیب‌دیده هستند.

مولوی عبدالحمید

به گزارش همشهری آنلاین، از روز هفتم اسفندماه بارش‌های سنگینی در استان سیستان و بلوچستان آغاز شد و به مرور شدت گرفت. بارش‌ها منجر به آب‌گرفتگی در ۱۴ شهرستان استان و همچنین آسیب به پل‌ها، راه‌های ارتباطی و آب‌گرفتگی منازل در جنوب سیستان و بلوچستان و سرازیر شدن سیل موجب شد که بسیاری از روستاها آسیب ببینند و راه‌های ارتباطی در برخی مناطق جز از طریق هوایی بسته شود. «خاش»، «سیب و سوران»، «فنوج»، «ایرانشهر»، «میرجاوه»، «نیکشهر»، «دلگان»، «چابهار»، «سراوان»، «زاهدان»، «نیمروز»، «سرباز»، «کنارک» و «مهرستان» و «دشتیاری» از این سیل آسیب دیدند، اما همه می‌گویند وضعیت دشتیاری و «تلنگ» قصرقند وخیم‌تر است.

بانگ دوقطبی از مسجد مکی بلند شد

دروضعیت بحرانی کنونی که همه دستگاه‌های مربوطه در تلاش هستند تا با اقدامات و تلاش‌های خود به کمک مردم سیل‌زده سیستان و بلوچستان بشتابند، بار دیگر بانگ دوقطبی‌سازی و دست‌اندازی در مسیر کمک‌رسانی از مناره‌های مسجد مکی بلند شد و مصداق «بیرون گود نشستن و فرمان لنگ کردن» را شاهدیم. عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جماعت مسجد مکی زاهدان که همواره به دنبال دوقطبی‌سازی و قرار دادن مردم آن منطقه در مقابل حاکمیت است، به انتقاد از امدادرسانی‌ها پرداخته و در عین حال تأکید کرده که مردم کمک‌های خودشان را به مؤسسه محسنین – مؤسسه خیریه مسجد مکی- بدهند تا به دست سیل‌زده‌ها برسد.

پاسخ وزیر ارشاد به شایعه‌پراکنان

برخی منتقدان عبدالحمید معتقدند که این کمک‌ها به مردم نمی‌رسد. عبدالحمید که در خطبه‌های نماز جمعه مسجد مکی خواستار کمک مردم برای ساخت و تکمیل این مسجد شد. مسجد مکی معماری اشرافی و گرانقیمتی دارد و بسیاری معتقدند که با سطح زندگی مردم سیستان و بلوچستان و نیز ادعاهای عبدالحمید اسماعیل زهی هماهنگ نیست. احمد وحیدی، وزیر کشور درمورد برخی از شایعه‌پراکنی‌ها مبنی بر ضعف کمک‌رسانی گفت: در ایام سیل در بلوچستان، برخی تلاش کردند بگویند مسؤولان حواسشان به مردم در جنوب سیستان و بلوچستان نیست که این یک ذهنیت اشتباه بود، چرا که از همان ابتدا تمام هم و غم مسؤولان و متولیان امر کمک رسانی و امدادرسانی به سیل زدگان بود و این موضوع به وضوح در منطقه قابل لمس است.

هیأتی‌ها کف میدان هستند

همچنین در پی دستور حجت‌الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی و اعلام فراخوان گروه‌های جهادی و مردمی برای کمک‌رسانی به مردم، شورای شبکه هماهنگی هیأت و تشکل‌های دینی عصر امروز یکشنبه ۱۳ اسفندماه تشکیل جلسه فوق‌العاده داد تا هیأتی‌ها به کمک سیل‌زدگان این منطقه بروند.

بسیج‌سازندگی و گزارش کمک‌رسانی‌ها

مضاف بر این «سردار محمد زهرایی» رییس سازمان بسیج سازندگی با اشاره به سیل استان سیستان و بلوچستان اگفته بود: با توجه به شرایط استان سیستان‌وبلوچستان، سازمان بسیج سازندگی در آمادگی کامل جهت امداد رسانی به مناطق سیل زده قرار دارد. وی با بیان اینکه درباره اعزام گروه‌های جهادی به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان فراخوان صادر کرده‌ایم اقدامات صورت گرفته بسیج سازندگی را برشمرد:

۱. تاکنون ۳۵ گروه جهادی به نقاط آسیب دیده اعزام شده‌اند،

۲. ۲۰ دستگاه ماشین آلات لجستیکی برای خدمت رسانی در ۴ نقطه از استان

۳. با توجه به خراب شدن تصفیه خانه تهیه ۲۰۰۰ شل آب معدنی و توزیع بین مردم

۴. تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی

۵. تهیه و توزیع روزانه ۱۰ الی ۵۰ هزار قرص نان بین افراد آسیب دیده

۶. اعزام ۱۶ قایق برای جابجایی افراد

۷. توزیع و توزیع ۱۰۰۰ عدد پتو با همکاری بسیج سازندگی استان و قرارگاه محرومیت زدایی

۸. توزیع ۱۲۰ کیسه خواب

۹. تهیه ۲ کف کش برای خالی کردن آب از منازل

۱۰. تهیه ۵۰۰ جفت چکمه برای کمک رسانی به افراد آسیب دیده.

کد خبر 836828

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۲:۴۰ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۵
    1 1
    ایشون هم کمک کرده پسرش را با اسلحه فرستاده بالا سر مردم باشه انصاف داشته باشید چندتا وانت پر محافظ با خودش برده بود مردم آب معدنی و پتو و چادر و خوراکی و ... میخوان چیکار محافظ میخوان ایشون هم لطف کرده بود برده بود