سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۱
۰ نفر

گروه اقتصادی: قیمت انواع میوه در اردیبهشت‌ماه به‌طور متوسط 29درصد افزایش پیدا کرد

براساس آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی در ماه منتهی به 25اردیبهشت، مرکبات با بیشترین افزایش قیمت مواجه‌شد؛ به‌طوری که نارنگی حدود 54درصد، لیموشیرین 52درصد و پرتقال 30درصد گران شد.

افزایش قیمت مرکبات، که به‌علت پایان یافتن فصل برداشت و کاهش عرضه رخ داده، بیشترین سهم را در رشد قیمت میوه‌ها داشته است. در ماه گذشته همچنین قیمت سیب به‌طور متوسط حدود 41درصد گران شد.

ثبات قیمت لبنیات

قیمت اکثر مواد لبنی در ماه گذشته تکان نخورد و ثابت ماند و فقط پنیر حدود 2درصد گران شد.  براساس گزارش بانک مرکزی، قیمت تخم‌مرغ در اردیبهشت‌ماه 5.7درصدافزایش پیدا کرد؛ درحالی‌که قیمت برنج وارداتی2.3درصد کاهش  یافت و برنج داخلی 4درصد گران شد.

حبوبات و سبزی ارزان شد

براساس این گزارش قیمت انواع حبوبات به‌طور متوسط روند نزولی طی کرده است. قیمت سبزیجات نیز به‌طور متوسط 3.8درصد کاهش یافته که بیشترین کاهش قیمت در گوجه‌فرنگی با 28درصد و پیاز با 22درصد رخ داده است.

گزارش بانک مرکزی حکایت از ثبات قیمت گوشت گوسفند و گوساله در ماه گذشته دارد، اما مرغ15.7درصدنسبت به فروردین گران شده است. قندوشکر نیز حدود 3.6درصد و روغن نباتی جامد حدود 9درصد گران شد.

کد خبر 82281

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز