بر اساس گزارشی که خبرگزاری «بلومبرگ» منتشر کرده است، ارتش اسرائیل از دو شرکت جاسوسی که در لیست سیاه آمریکا قرار دارند، برای یافتن محل نگهداری اسرای اسرائیلی در نوار غزه استفاده کرده است.

جاسوسی اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین، خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابع آگاه نوشته است: سرویس‌های امنیتی اسرائیل از شرکت «NSO» که تولیدکننده برنامه پگاسوس است و شرکت اسرائیلی «Candero » که هر دو در لیست سیاه واشنگتن هستند، خواستند تا به سرعت قابلیت‌های جاسوسی خود را برای رفع نیازهای نیروهای اسرائیلی توسعه دهند.

این منابع توضیح دادند که بسیاری از شرکت‌های نرم افزاری دیگر با درخواست‌های اسرائیل در این زمینه همکاری می‌کنند و خدمات خود را تا حد زیادی رایگان ارائه می‌دهند.

کاندرو در بیانیه‌ای بدون پرداختن به جزئیات اعلام کرده است: این شرکت آماده است تا به هر نحوی که لازم باشد در جنگ کمک کند.

علاوه بر شرکت‌های جاسوسی، بلومبرگ اعلام کرده است اسرائیل در حال گفتگو در مورد احتمالات یافتن محل نگهداری اسیران با دولت‌های چند کشور دیگر است که اطلاعات امنیتی در مورد چگونگی نجات افراد در صورت شکست تلاش‌های دیپلماتیک به رهبری قطر و مصر ارائه کرده‌اند.

اتاق جنگ سایبری

از سوی دیگر، روزنامه اسرائیلی «هاآرتص» که برای اولین بار رابطه بین سرویس‌های امنیتی اسرائیل و شرکت‌های جاسوسی مذکور را فاش کرد، تایید کرده است: عملیات تلاش برای رصد و شناسایی محل نگهداری اسرا، در دفاتر وابسته به دولت در تل آویو و سایر اماکن در اسرائیل در حال انجام است.

این روزنامه همچنین توضیح داد که شرکت‌های دیگری که در زمینه هوش مصنوعی و پزشکی قانونی دیجیتال فعالیت دارند در جمع آوری اطلاعات و داده‌هایی که ممکن است برای دستیابی به زندانیان مهم باشد، مشارکت دارند.

هاآرتص افزود: لیست بلندبالایی از شرکت‌ها برای کمک به اسرائیل از زمان شروع تجاوز اسرائیل به نوار غزه با تمرکز اولیه بر عملیات جستجو و نجات اسرا در نوار غزه به خدمت گرفته شده‌اند و همچنین این شرکت‌ها برای کمک به اسرائیل در انجام حملات سایبری به سایت‌های متعلق به جنبش حماس همکاری دارند.

بر اساس رصد این روزنامه، هیچ رابطه تاریخی بین این شرکت ها وجود ندارد، زیرا بسیاری از آنها در زمینه های مختلف فعالیت می‌کردند، اما به نظر می رسد ارتش اشغالگر ده‌ها شرکت را برای انجام این مأموریت جذب و بسیج کرده است.

هاآرتص تصریح کرد: اسرائیل یش از ۱۰۰ پژوهشگر ارشد در دنیای حملات سایبری و دیگر افراد با سابقه در دستگاه‌های اطلاعاتی یا حتی واحدهای اطلاعاتی وابسته به پلیس را که داوطلبانه برای ایجاد اتاق موسوم به جنگ سایبری اعلام آمادگی کرده‌اند، زیر نظر گرفته است.

به گفته منابع آگاه اسرائیلی به هاآرتص، تلاش‌ها تنها به اطلاعات امنیتی محدود نمی‌شود، بلکه بر نظارت بر رسانه‌های اجتماعی و یکپارچه‌سازی انواع مختلف داده‌های اطلاعاتی به منظور یکپارچه‌سازی و راستی‌آزمایی آن متمرکز است.

اسرائیل شبکه اطلاعاتی خود را درباره غزه از دست داده است

ارتش اسرائیل پیش از این نوشته‌هایی در آسمان غزه پخش کرده بود، که در آن آمده بود: «اگر آینده بهتری برای خود و فرزندان‌تان می‌خواهیم، اطلاعات دقیق و مفیدی درباره اسرای اسرائیلی در منطقه خودتان به ما بدهید.»

رسانه‌های مختلف اسرائیل اخیراً اعلام کردند که ارتش اشغالگر شبکه اطلاعاتی خود را درباره نوار غزه از دست داده است، زمانی که گردان‌های القسام به یک مرکز نظامی در شهرک‌های «غلاف غزه» یورش بردند و تمام اطلاعاتی را که ارتش اشغالگر در اختیار داشت به دست آوردند.

یک تحلیلگر نظامی اسرائیلی به روزنامه معاریو گفت: بمباران کورکورانه نوار غزه ممکن است به دلیل از دست دادن شبکه اطلاعاتی ارتش اشغالگر در داخل نوار و همچنین به دلیل توسعه شبکه ارتباطی زیرزمینی توسط مقاومت فلسطین باشد که بمباران یا جاسوسی درباره آن را دشوار می کند.

کد خبر 802284
منبع: شفقنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 1
  • IR ۰۷:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۰۷
    1 0
    بایدن نمی داند چه غلطی می کند هرکدام ازاین مظلومین که می کشد زره زره به عذاب می کشد هم دراین دنیا که آخر بلایی بزرگ به زودی هم برسرخود خواهداورد‌ هم دردنیای دیگرانشاا