رئیس اداره گاز شهرستان خواف گفت: استشمام بوی گاز در برخی نقاط شهر خواف به علت تعمیرات فنی در ایستگاه بود که نگرانی خاصی ندارد و خطری مردم را تهدید نمی‌کند.

علمک گاز

کریم قربانپور در گفت‌وگو با تسنیم اظهارداشت: بوی گاز احساس شده در برخی از نقاط شهر موضوع نگران کننده‌ای نیست و مربوط به تعمیرات فنی ایستگاه گاز بوده است.

وی گفت: تعمیرات انجام شده اکیپ تعمیرات اداره گاز شهر خواف به اتمام رسیده و بزودی این بوی احساس شده گاز به پایان می‌رسد.

رئیس اداره گاز شهرستان خواف ادامه داد: در حقیقت بوی استشمام شده مربوط به ماده بودار کننده گاز و به اصطلاح فنی ادورانت یا مرکاپتان می‌باشد و هیچ خطری ندارد.

قربانپور خاطرنشان کرد:از صبوری تمامی همشهریان خواف تشکر و قدردانی می‌کنم. مرکز شهرستان خواف با 123 کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله 267 کیلومتری جنوب شرقی مشهد و جنوب استان خراسان رضوی واقع است.

کد خبر 802261

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha