میثم مطیعی مداح سرشناس کشورمان با بیان اینکه ازدواج پول نمی‌خواهد بلکه عقل می‌خواهد گفت: بروید ازدواج کنید و از فقر نترسید. اگر کسی به خاطر فقر از ازدواج بترسد، جز شیطان کسی به او خط دهی نکرده است.

به گزارش همشهری آنلاین، میثم مطیعی مداح سرشناس کشورمان در گزیده‌ای از جلسه ۴ تاریخ حیات حضرت امیرالمؤمنین علی (علیه‌السلام) به موضوع ازدواج جوانان پرداخت و اظهارداشت: فردی محضر یکی از اساتید اخلاق تهران رفته بود. او بازاری بود و پسرش طلبه بود. آن زمان مثلاً به طلبه‌های جدیدالورود حدود هشت تومان شهریه می‌دادند.

 برای خدای خود فهم و شعور قائل باش

وی ادامه داد: به حالت تمسخری گفته بود که این پسر ما ۸ تومان می‌گیرد، می‌خواهد زن هم بگیرد. آن استاد اخلاق فرمود تو که بنده خدا هستی و می‌فهمی، این اگر دو نفر شود، غذا می‌خواهد و خرج دارد، قطعاً آن بالاسری از تو هم بیشتر می‌فهمد. اینقدر برای خدای خود فهم و شعور قائل باش.

ازدواج پول نمی‌خواهد بلکه عقل می‌خواهد

مطیعی با بیان اینکه خداوند کفالت کرده است، خودش می‌دهد، به ما چه ارتباطی دارد؟ تصریح کرد: در آیه ۳۳ سوره نور داریم: «إِنْ یَکُونُوا فُقَرَاءَ یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِه؛ اگر آن مردان و زنان فقیرند، خدا به لطف و فضل خود آنان را بی‌نیاز و مستغنی خواهد فرمود» یا باید ایمانت به قرآن را کنار بگذاری یا باید یقین‌ات را درست کنی. ازدواج پول نمی‌خواهد بلکه عقل می‌خواهد.

برخی با ۵ هزار تومان کاری می‌کنند که برخی با ۱۰ میلیون تومان نمی‌کنند

این مداح اهل بیت(ع) با بیان اینکه وقتی این حرف را می‌زنی برخی می‌گویند حاج آقا دلت خوش است، گفت: برکت چیزی است که غیر از کمیت و جیب پُر است. برخی با ۵ هزار تومان کاری می‌کنند که برخی با ۱۰ میلیون تومان نمی‌کنند.

وی در توصیه به جوانان برای ازدواج گفت: بروید ازدواج کنید و از فقر نترسید. اگر کسی به خاطر فقر از ازدواج بترسد، جز شیطان کسی به او خط دهی نکرده است. آسان بگیر ولی سهل‌انگاری نکن، دقت کن ولی وسواس نداشته باش!

کد خبر 768452
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • بنده خدا IR ۰۵:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
    39 1
    دم از حرف خدا میزنی و حرف خدا را مد نظر نداری سوره نور قرآن کریم:و کسانی که امکان ازدواج برای آنان فراهم نیست، لازم است مدتی صبر کنند و پاک‌دامنی را حفظ تا خداوند وضعیت آنان را بافضل و رحمت خود بهبود بخشد
  • IR ۰۶:۱۱ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
    48 4
    طلبه ای را میشناسم دو تا بچه هم داره باباش کمکش میکنه از ازدواج و بچه داری نمیترسه خونه هم نداره,کلا بایست کمکش کرد
  • IR ۰۶:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
    46 1
    + تدبیر در معیشت هم جزء دین است
  • IR ۰۶:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۳۱
    46 5
    من امیدوارم به ایشون مسئولیتی برای ازدواج ندهند