فدراسیون فوتبال ایران در تلاش است شهریورماه یک دیدار دوستانه با تیم ملی عربستان فراهم کند.

تیم ملی عربستان

به گزارش همشهری آنلاین انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال عربستان بعد از جدایی «هروه رنار» از این تیم به یکی از ابهامات بزرگ فوتبال در این کشور تبدیل شده است. رسانه‌های عربستانی هر چند روز یک‌بار اسامی گزینه‌هایی را برای هدایت این تیم مطرح می‌کنند اما تاکنون چیزی به صورت رسمی مشخص نشده است.

این در حالی است که فدراسیون فوتبال ایران در تلاش است شهریورماه یک دیدار دوستانه با تیم ملی عربستان فراهم کند و بر این اساس معلوم نیست که آیا این تیم بدون مربی به مصاف ایران می‌آید یا نه.

روزنامه «الشرق الاوسط» در گزارشی حضور «تیته» سرمربی سابق تیم ملی فوتبال برزیل در عربستان را یکی از احتمالات بزرگ دانست و نوشت:

«از زمان اعلام استعفای هروه رنار سرمربی سابق تیم ملی عربستان، صندلی مربیگری الاخضر همچنان خالی است، چرا که به نظر می‌رسد فدراسیون فوتبال عربستان منتظر انتخاب یک گزینه مناسب برای هدایت تیم در رویدادهای پیش رو که اولین آن جام ملت‌های آسیا در قطر اوایل سال آینده میلادی است.

یاسر المسحل رئیس فدراسیون فوتبال دو هفته پیش به رسانه‌های عربستانی اعلام کرد که هویت این مربی در ماه ژوئن آینده اعلام خواهد شد و عربستانی بودن سرمربی جدید را تکذیب کرد اما گفت که اولویت با مربی است که با لیگ حرفه‌ای فوتبال عربستان آشنا باشد.

محمد امین دستیار مربی تیم ملی عربستان، اعلام کرد که کادر فنی جدید تیم ملی در ماه جولای آینده انجام خواهد شد، به این معنی که انتظار می‌رود کار کادر مورد انتظار در نوامبر و با شروع رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ آغاز بشود.»

الشرق الاوسط در ادامه به بررسی کارنامه رنار در تیم ملی عربستان پرداخت و از تیته، ژرژ ژسوس و رامون دیاز به عنوان گزینه‌های مطرح شده برای هدایت عربستان نام برد:

«سایت جهانی گل سورپرایز بزرگی را در خصوص حضور تیته سرمربی سابق تیم ملی برزیل در ریاض پایتخت عربستان سعودی منفجر کرد. جایی که این سایت اعلام کرد تیته رسماً در حال مذاکره با فدراسیون فوتبال عربستان برای هدایت تیم ملی این کشور است. همانطور که در گزارش‌ها آمده بود، تیته در حال مذاکره برای هدایت الهلال نیست.»

تیته بعد از جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و پس از ۶ سال کار در تیم ملی برزیل از سمتش استعفا کرد.

کد خبر 762164

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی جلالوند IR ۱۷:۵۸ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    0 1
    به نظرمن تیته گزینه بسیارایده الی برای هدایت تیم ملی فوتبال عربستان است. وفدراسیون فوتبال عربستان بایدتمام تلاش خودرابکندتابااین مربی بزرگ قراردادببندد🤔🤔🤔
  • علی IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    0 1
    اگر تیته مربی خوبی بود تیم ملی فوتبال برزیل با اون همه ستاره‌های نامدارش قهرمان جام جهانی می‌کرد پس نشون داده مربی بزرگی نیست شاید ریوالدو ستاره سابق برزیل از ایشان بهتر باشند
  • مهدی جلالوند IR ۱۹:۵۹ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    1 0
    خیلی ازمربی‌های فوتبال بافوق ستاره‌ها موفق نیستند ولی بابازیکنان معمولی نتایج خوبی می‌گیرند، و اصولا کارکردن با بازیکنان فوق ستاره که درلیگ‌های برتر اروپایی بازی می‌کنند کار دشواری است🤔
  • فرزین IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۳/۰۱
    1 0
    آقای تاج و مسئولین رده بالای مملکت.کجای این روزگار هستید؟ عربستان با تمام قدرت هم نفرشون میفروشه هم برای آینده بدون نفتش برنامه داره و هم دنبال علم و مراکز علمی رفته و هم برای فوتبالش برنامه ریخته تا به رده های بالای جهانی برسه .حالا ما چی هستیم؟ کدوم تیم ما از بعد انقلاب قهرمان آسیا شده؟ چند بار تیم‌های پایه ما قهرمان آسیا شدن؟ کدوم فوق ستاره رو سالانه معرفی کردیم؟ تو ماموریت داری فوتبال ما و فوتسال ما رو نابود کنی.فقط نتیجه ی مقطعی میخوای.یک بار مثل بقیه بیا تو تلویزیون بگو یک برنامه ۲۰ ساله ریختیم برای پایه ها و نونهالان و نوجوانان و جوانان و امید و بزرگسالان تا حد اقل اگر باختیم بدونیم مرحله بعد نتیجه میگیریم.فقط میخوای اسم در کنی.