باشگاه هوادار نسبت به تغییر محل برگزاری دیدار خانگی پیکان برابر پرسپولیس واکنش نشان داد.

پرسپولیس

به گزارش همشهری آنلاین، باشگاه هوادار نسبت به تغییر محل برگزاری دیدار خانگی پیکان برابر پرسپولیس واکنش نشان داد.

باشگاه هوادار با انتشار بیانیه‌ای نوشت: «باشگاه هوادار که صبح روز پنج شنبه نامه خود را بابت ضرورت همزمانی دیدارهای نیمه نهایی جام حذفی ارسال کرده بود اما ظهر روز پنج شنبه با نشر خبری رسمی مواجه شد که بر روی دغدغه های پیشین مان کاملا صحه می گذارد.

بنا به خبری که روی خروجی رسانه سازمان لیگ قرار گرفته است پیرو تصمیم شورای تامین استانداری تهران چهل و هشت ساعت مانده به دیدار پیکان و پرسپولیس که مطابق برنامه قرار بود به میزبانی پیکان و در ورزشگاه پاس قوامین برگزار گردد، محل برگزاری دیدارهای خانگی پرسپولیس یعنی ورزشگاه آزادی به عنوان ورزشگاه خانگی پیکان معرفی شد که البته اگر با موافقت باشگاه پیکان باشد موضوع بلااشکال بوده اما بنا به اذعان مسئولان باشگاه پیکان خلاف میل باطنی آن ها چنین تصمیمی گرفته شده است!

باشگاه هوادار حالا در نامه دیگری به سازمان لیگ و بیست روز مانده تا برگزاری دیدار نیمه نهایی بدین وسیله به اطلاع مسئولان سازمان لیگ و شورای تامین استانداری تهران می رساند که به جز ورزشگاه پاس قوامین به عنوان ورزشگاه خانگی خود در هیچ ورزشگاه دیگری برابر پرسپولیس به میدان نمی رود و در صورت اخذ چنین تصمیمی نه تنها از ادامه رقابت های جام حذفی انصراف خواهد داد که شکایت رسمی خود را به فیفا ارسال و پیگیری خواهد کرد.»

همچنین باشگاه هوادار یک بیانیه‌ای دیگر نیز منتشر و به عدم برگزاری بازی‌های نیمه نهایی جام حذفی به صورت همزمان اعتراض کرد.

باشگاه هوادار نوشت: «پیرو برنامه اعلامی سازمان لیگ هوادار روز پنج شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ ساعت ۱۸:۳۰ و در ورزشگاه پاس قوامین تهران میزبان پرسپولیس و استقلال نیز بیست و چهار ساعت زودتر و در ورزشگاه آزادی تهران پذیرای نساجی خواهد بود.اما موضوعی که با اعتراض رسمی باشگاه هوادار همراه شده آن است که به چه دلیل وقتی دو دیدار مذکور در دو ورزشگاه مجزا قرار است توسط چهار نماینده راه یافته به مرحله نیمه نهایی برگزار شود،دیدارهای مرحله نیمه نهایی باید با اختلاف زمانی بیست و چهار ساعته برگزار گردد؟!

تا چه زمانی شبکه سه سیما که تمامی برنامه های زنده و تولیدی ورزشی اش به طور شبانه روزی در انحصار سرخابی ها و تحت پوشش اخبار و حواشی آن ها به جهت گرفتن آگهی های بهتر قرار دارد می باید برنامه های ما و شما را با کنداکتور خود تنظیم نماید و مگر غیر از آن است که به اذعان خودتان هیچ گونه عواید حق پخش و تبلیغات تلویزیونی در اختیار شما و به شهادت ما در اختیار هیچ باشگاهی به ویژه باشگاهی خصوصی چون هوادار قرار نمی گیرد!

اما پرسش آن است که اگر گل گهر در دیدارش برابر پرسپولیس پیروز می شد و پارس جنوبی نیز استقلال را شکست داده بود و در کنار هوادار و نساجی به نیمه نهایی جام حذفی صعود کرده بودند اصلا دیدارهای نیمه نهایی جام حذفی از شبکه سه سیما پخش می شد که بخواهد با فاصله برگزار شود!

وقتی باشگاه هوادار و باشگاه هایی چون هوادار از تبعیض ناخواسته و شرایط نابرابر در فوتبال مان سخن می گویند به همین جزئیات و البته کلیاتی دیگر برمی گردد که فعلا ذکر آن در این مطلب و در این مقطع نمی‌گنجد.

سازمان لیگ به نظر فورا باید نسبت به اتخاذ تصمیمی به روز تر و حرفه ای تر اقدام نماید تا مبادا شائبه پوچ دیگری بخواهد خدای ناکرده متوجه تصمیمات شان بشود و به آسانی می توانند نقشه های تکراری سناریو نویسان که مسائل دیگری در ذهن می پرورانند را نقش بر آب کنند.»

کد خبر 758158

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 19
  • نظرات در صف انتشار: 34
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۴
    چطور آنوقت که هوادار تباني میکند و شش گل از استقلال می‌خورد. روح فوتبال جریه دار نمی‌شود خیلی تابلو آنقدر گل خوردند تا تفاضل گل استقلال از سپاهان بزند بالا ولی زدن به کاه دان خبر نداشتن که بازی رودررو قهرمان لیگ را مشخص می‌کند این ننگ سالهای سال درتاریخ بازی پرسپولیس و هوادار خواهد ماند. روزی تعریف خواهند کرد که تیمی بود به نام هوادار که آبروي فوتبال ایران را برد و مربی تیم مرحوم ساکت الهامی بود
    • IR ۰۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      8 8
      مرسی از شما ❤عشق پولیس 💋
    • من سیتی IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      8 6
      اگر تبانی بود پنالتی رو به حسینی نمی دادن خود آقای الهامی معترض بود حقم داشت
    • Majid IR ۱۱:۰۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      8 9
      تو از هوادار نمیسوزی دادش تو از استقلال میسوزی که6تا به این تیم زد.اگرجای استقلال یک تیم دیگر درمقابلشون با همین نتیجه میبرد.هیچی نمیگفتین.
    • منصور مارزی IR ۱۱:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      5 10
      واقعا ببین این هوادارو که چطوری میخاد در مقابل پرسپولیس جبهه گیری کنه واقعا چنین تیمهایی باعث آبروریزی فوتبال کشورند با اون مدافعشون که راحت می گذاشت مهاجم استقلال ازش رد بشه و گل بزنه
    • IR ۱۱:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      6 5
      تو یک متعصب هستی که چیزی از فوتبال نمی داند
    • بی طرف IR ۱۴:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
      6 2
      چقدر بی منطق و چرت نوشتی،اصلا بحث با چنین افرادی که هیچ احترامی برا دیگران قائل نیستند ارزش صحبت کردن نداره،
  • مهدی IR ۰۶:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    4 9
    شما که راهشو یاد گرفتید چطور در لیگ به کیسه ببازید. قول داده بودن جام حذفی عوضش را در بیان که نشد حالا شما را تحریک میکنن هرجا باشه واسه پرسپولیس فرقی نمیکنه تماشاگر را راه بدن. تیم هوادار را از ته دل دوست دارم بازیهاشو دنبال میکنم. هرکی اون بازی راه میدید بازی همیشگی نبود.
  • FR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    5 7
    باشگاه هوادار باشگاه که سابق تاسیس اش از انگشت های دست هم کمتره
  • مسعود هاشمی IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    6 5
    به به ،به این بیانیه که طولش انداره ۶تا گلی بود که خوردن وتحقیرشدن تیمشون رو میخوان سر پرسپولیس درارند .
  • ناصر IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    7 4
    من بجای یحیی باشم حتی قبول میکنم بدون تماشاچی بازی کنم در دستگزدی یا هر جا که پیکان میگه سه چهارتا بزنه پوز همه شونو بماله بخاک .پیکان تیمه اخه
  • مهدی م IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    8 5
    یکی نیست به این تیم که شعبه دوم استقلاله بگه به شماچه ربطی داره شمابریدبه تبانیتون برسید۶
  • ایبیش IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    8 4
    تمام مافیا جمع شدند ولی حریف خدای پرسولیس ۶۰میلیونی نمیشن، محبوبترین تیم دنیا سرور تاسه
  • متین IR ۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    10 4
    چقدر تابلوعن این هوادار ..خود استقلال و سپاهان اینقدر صداشون در نمیاد اینا کاسه داغتر از اش شدن ..چرا با استقلال کنار کشیدین وسط بازی که اونا شیش تا بزنن .بود و نبوودتون فرقی نداشت توی زمین
  • مسلم بلوچستان IR ۱۱:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    6 3
    تیمی که جلوی استقلال تبانی می‌کند روز روشن دریک نیمه شش گل می خورد خوب شد بازی رودررو قهرمان رامشخص می‌کند برای استقلال کارمیکنید. شما هوادارا... ... .... .... .... آبرو خودتون وفوتبال بردی ... ... ,... ....
  • ح IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    5 5
    شما اول برو اون شش تا گل تابلو رو ک خوردی و کنار نیمکت خفه شده بودی و تو دلت ذوق میکردی به خوش خدمتی کیسه تنان رو از پیشونیت پاک کن بعد بیا راجع به ورزشگاه حرف بزن
  • IR ۱۲:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    6 3
    بازی همزمان در جام حذفی !!!!!!! جل الخالق! تازه اگر اهل فهم باشی بازی روز قبل استقلال نساجی به نفع هوادار و به ضرر پرسپولیس است چرا که اگر نساجی برنده باشد هوادار با انگیزه بیشتری مقابل پرسپولیس بازی میکند و این به ضرر پرسپولیس است
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    7 2
    نصف نصف اینقدر تعصب رو جلو استقلال داشتین آبکش نمیشدین!!!!
  • مهدی IR ۱۳:۳۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۵
    8 3
    جالبه تیم هوادار !جای تعجب داره!!! تو که آبرو فوتبال ایران و جهان بردی . تو بازی کردی با استقلال دوازده تا گل بخور تو هنوز تیم پرسپولیس را شناختی عشقپولیس را بشناس