متقاضیان خرید خودرو می‌توانند از ۵ اردیبهشت و به‌مدت ۵ روز با مراجعه به سایت سامانه فروش یکپارچه نوع و زمان انتخابی خود برای تحویل خودرو را مشخص کنند.

بازار خودرو

به گزارش همشهری آنلاین، پس از مشخص شدن نوبت‌ها و رتبه‌بندی متقاضیان، حالا امکان ویرایش خودرو بر اساس زمان تحویل فراهم شده است. در این طرح رتبه‌بندی برای برخی خودروهای پرمتقاضی سال ۱۴۰۳ است به همین دلیل این امکان ویرایش مهیا شده است تا متقاضیانی که قصد تحویل سریعتر خودرو را دارند، بتوانند زمان تحویل و البته نوع خودرو را تغییر دهند.

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو گفت: قرار است هر متقاضی که رتبه‌بندی دریافت خودروی آن سال ۱۴۰۳ اعلام شده است، بتواند در سه اولویت متفاوت، سه خودرو انتخاب و در سال ۱۴۰۲ خودروی خود را دریافت کند.

مهدی تقدسی افزود: پس از اینکه همه متقاضیان انتخاب خود را انجام دادند، سایت بسته و بر اساس اولویت‌بندی متقاضی، پالایش اطلاعات آن‌ها انجام می‌شود و ترتیب تحویل خودرو در سال ۱۴۰۲ مشخص خواهد شد.

مدیر سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با بیان اینکه "اکنون امکان ویرایش خودرو و زمان تحویل بر اساس ظرفیت تولید خودروسازان فراهم شده است"، گفت: برای تعدادی خودروی پرمتقاضی مانند دنا که محدودیت تولید داشت زمان تحویل به متقاضیان سال ۱۴۰۳ مشخص شده است، حال اگر متقاضی نیاز سریعتر به خودرو دارد، می‌تواند اکنون نوع خودرو و زمان تحویل را تغییر دهد.

بر این اساس؛ ۵ اردیبهشت، سامانه یکپارچه فروش خودرو باز می‌شود و تا ۵ روز فعال می‌ماند و در ۳ روز پالایش اطلاعات ثبت‌شده انجام خواهد شد. متقاضیان خرید خودرو می‌توانند با مراجعه به سایت سامانه فروش یکپارچه به‌نشانی www.esalecar.ir ویرایش اطلاعات خود را انجام دهند.

کد خبر 755652
منبع: صدا و سیما

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۴
    2 0
    واقعا وزیر صمت لابی قوی دارد طوری خبرهای خودرو افزایش پیدا کرده که انگار همه چیز گل و بلبل است
  • Parviz IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۴
    0 0
    محله گل و بلبل
  • ناشناس IR ۲۱:۲۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۰۴
    0 0
    پس کسانی که اولویت خودشون رو توی خودروهای پرتقاضا تغییر نمی‌دهند باید نوبتشون جلو بیفته. اگر نه پس این نوبت‌هایِی که خالی میشه رو به کی می‌خوان بدهند؟