پس از درخواست مکرر شهروندان و سازندگان، انتظارها به پایان رسید و مشوق‌های جدید نوسازی به شهرداری منطقه۱۷ ابلاغ شد.

نوسازی

همشهری آنلاین- ابوذر چهل امیرانی:‌ حدود ۲۶درصد از منطقه۱۷ را بافت فرسوده تشکیل می‌دهد و جزء مناطقی به حساب می‌آید که نوسازی در آن ضروری است، اما از آنجا که بیشترین ساختمان‌های این منطقه را بناهای کم مساحت تشکیل می‌دهد، امکان دریافت مجوز نوسازی در آنها غیرممکن بود. حالا خبر رسیده که مشوق‌هایی برای نوسازی این املاک به شهرداری منطقه۱۷ ابلاغ شده است.

به گفته معاون شهرسازی و معماری شهردار منطقه، بناهای کمتر از ۵۰متر مربع در این منطقه وجود دارد که طبق ضوابط شهرسازی، امکان ساخت‌وساز ندارند، اما در طرح جدید نوسازی بافت فرسوده، شرایط ساخت برای آنها در نظر گرفته شده است.

«علیرضا پارسافر» با بیان اینکه تقریباً به همه املاکی هم که مساحت کمتر از ۱۰۰متر مربع داشتند، مجوز ۳طبقه ساخت داده می‌شد، اضافه می‌کند: «اینک مجوز ساخت یک‌طبقه دیگر نیز به این بناها اضافه شده است.»

بی‌شک، تجمیع املاک در مناطقی مثل منطقه۱۷ که املاک ریزدانه زیادی دارد، امری مهم است. پارسافر مژده می‌دهد که درصورت تجمیع ۶پلاک با همدیگر و افزایش مساحت بیش از ۴۰۰متر مربع، یک‌طبقه اضافه هم به آنها تعلق می‌گیرد. در واقع بسته بسیار خوبی برای شهروندان دارای املاک فرسوده درنظر گرفته شده است.

وی با اعلام اینکه ۲/۴درصد از بافت فرسوده شهر تهران در این منطقه قرار دارد، ادامه می‌دهد:‌ «با توجه به دستورالعمل‌های تشویقی شهردار تهران و پیگیری معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، خوشبختانه دستورالعمل‌های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده پس از اخذ تأیید از مراجع مربوطه، به مناطق ابلاغ شده که واقعاً گره‌گشایی برای مناطقی از جمله منطقه۱۷ محسوب می‌شود. براین اساس، لازم است شهروندان ساکن در املاک فرسوده، با بهره‌گیری از این تسهیلات به نوسازی و تجمیع املاک خود روی آوردند.»

البته وی به نقش دفاتر تسهیلگری به عنوان یکی از بازوهای اجرایی برای تشویق مردم به نوسازی بافت فرسوده اشاره و عنوان می‌کند: «این دفاتر در مناطقی که بافت فرسوده دارند، راه‌اندازی شده و در منطقه۱۷ هم فعال است. بسیاری از شهروندانی که برای تجمیع ملک به شهرداری مراجعه می‌کنند، ابتدا به این دفاتر ارجاع داده می‌شوند تا پس از حصول نتیجه، اقدامات بعدی پیگیری و انجام شود.»

پارسافر می‌گوید: «هدف از ارجاع شهروندان به دفاتر تسهیلگری این است که شرایط تجمیع که از طریق سازمان نوسازی شهر تهران به این دفاتر اعلام شده، بررسی شود و پس از مشخص شدن یکسری موارد، اگر خواستار تجمیع بودند، به معاونت شهرسازی منطقه ارجاع داده شوند چون تجمیع به یکسری عوامل بستگی دارد که برخی از آن شرایط، خارج از حیطه کار شهرداری است. یکی از وظایف دفاتر تسهیلگری این است که شرایط مالکانی که قصد تجمیع دارند را درنظر بگیرد و بتواند آنها را کنار یکدیگر بیاورد و مشکلاتشان را طبق ضوابط تعیین شده برطرف کند.»

کد خبر 737851

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دروازه طهرون

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha