یک مدیر اجرایی پیشین می‌گوید ایلان ماسک «نمی‌داند دارد با توییتر چکار می‌کند» و «همه را نگران کرده است» و این در حالی است که برندهای عمده آگهی دادن روی این پلتفرم رسانه اجتماعی را متوقف کرده‌اند و شرکت هزاران نفر از کارکنانش را اخراج کرده است.

Musk

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از  گاردین بروس دیسلی، معاون رئیس اروپا، خاورمیانه و آفریقای توییتر از ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۰ می‌گوید از تغییرات غیر دموکراتیک در توییتر اندوهگین است و اگر جایگزین مناسبی پیدا شود، «بی‌درنگ» این پلتفرم رسانه اجتماعی را ترک خواهد کرد.

دیسلی در مصاحبه‌ای گفت: «به نظر من ایلان فکر می‌کرد وارد می‌شود و همه چیز را بسیار سریع حل می‌کند، اما الان دارد می‌فهمد که امور بسیار پیچیده‌تر است. از هر عمل علنی که او پس از تصاحب توییتر انجام داده است، کاملا آشکار است که او نمی‌داند دارد چکار می‌کند.»

دیسلی که عالی‌ترین مقام اجرایی توییتر در لندن بود، همچنین از طرح ماسک برای تعیین اشتراک ماهانه ۸ دلار برای کاربرانی که «تیک آبی»، نماد تایید هویت گردانده حساب، انتقاد کرد. او گفت ماسک مشروعیت منابع تایید شده» را با «اندکی پول» معاوضه می‌کند. او گفت: «این حقیقت که ما هیچ چاره‌ای برای جلوگیری از این روند نداریم، غیر دموکراتیک بودن آن را نشان می‌دهد.»

دیسلی همچنین به حمایت از یکی از کارکنانی که روز جمعه مشمول اخراج گروهی شده بود، توییت کرد و او را کارمندی توصیف کرد که «به مبارزه با توییت‌های حاوی ناسزا به کاربران مشهور توییتر کمک می‌کرد. او نوشت: «در چهار هفته آینده هنگامی که توییتی نژادپرستانه از جام جهانی در صفحات اول روزنامه‌ها ظاهر شد، به یاد بیاورید که ماسک باعث این اتفاق شد.»

این انتقادهای تند از ماسک پس از آن به عمل می‌آید که او مجموعه‌ای از تغییرات را در توییتر عملی کرد که باعث نگرانی درباره رویکرد او در برابر اطلاعات نادرست و نفرت‌پراکنی شده است.

ماسک که توییتر را در ۲۷ اکتبر به قیمت ۴۴ میلیارد دلار خرید، حدود ۵۰ درصد از کارکنان آن را اخراج کرده و گفته است گزینه دیگری نداشته است، چرا که این شرکت روزانه ۴ میلیون دلار زیان می‌دهد. این اخراج‌ها بر اساس گزارش‌ها شامل گروه‌هایی می‌شوند که حقوق بشر، اخلاق حرفه‌ای و موزه‌داری را پوشش می‌دادند، گرچه یئول رات، رئیس بخش ایمنی در توییتر گفته است هسته اصلی کارکنان بخش تعدیل محتواها حفظ شده‌اند.

جک دورسی، یکی از بنیانگذاران توییتر و مدیر عامل سابق آن روز شنبه این اخراج‌های گروهی را لازم دانست و خودش را در رشد بیش از حد سریع شرکت مقصر دانست. او در ماه مه از هیئت مدیره توییتر استعفا کرد و از تصاحب شرکت بوسیله ماسک حمایت کرده بود.

جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا چند ساعت پس از این اخراج گروهی ماسک را مورد خطاب قرار داد و از انتشار اطلاعات نادرست در توییتر انتقاد کرد، او در یک رویداد انتخاباتی در شیکاگو گفت ماسک وسیله‌ای را خریده است که «دروغ‌ها را در سراسر جهان می‌پراکند.»

ماسک قبلا گفته بود که سیاست‌های توییتر را بر اساس آزادی بیان لیبرالیزه می‌کند و به افرادی که قبل ورود به این پلتفرم ممنوع شده بودند، اجازه پیوستن دوباره به آن را می‌دهد، اما در عین حال تاکید کرده بود که «تعهد قوی» به تعدیل محتوا در توییتر «کاملا بدون تغییر» می‌ماند.

کد خبر 717835

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha