علیرغم این که هر گونه حمایت از شرکت‌های وابسته به رژیم صهیونیستی ممنوع است، برخی فروشگاه‌های اینترنتی کالاهایی از شرکت‌های رژیم اشغالگر قدس را عرضه می‌کنند.

کالای اسرائیلی

به گزارش همشهری آنلاین، فارس نوشت: طبق ماده ۱ قانون واحده اسلامی در مورد تحریم اسرائیل مصوب مجلس شورای اسلامی در سال ۷۱، هر گونه تجارت مستقیم و غیرمستقیم با شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی رژیم صهیونیستی ممنوع است.

با این حال برخی فروشگاه‌های اینترنتی کالاهای تعدادی از شرکت‌های وابسته به رژیم اشغالگر قدس یا حامی آن‌ها را عرضه می‌کنند.

 موتورولا (Motorola)

شرکت موتورولا که به خاطر تولید تلفن همراه مشهور است، با نام تجاری (موتورولا سولوشن‌) در تامین حفاظ امنیتی شهرک‌های اسرائیلی نقش دارد، به نحوی که سیستم‌های ردیابی و راداری (WAAS) آن‌ها را تامین می‌کند و با تلفن همراه امن (Mountain Rose) ارتش اشغالگر قدس را تجهیز کرده است، همچنین این شرکت با تولید فیوز برای بمب‌های انفجاری Mk در جنایت‌های این رژیم کودک‌کش نقش دارد.

با این شرایط شاهد فروش مدل‌های تلفن‌های همراه این شرکت در برخی فروشگاه‌های اینترنتی هستیم.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

آهاوا (Ahava)

آهاوا در زبان عبری به معنای «عشق» است، محصولات این شرکت در شهرک اسرائیلی (میتزپ شالم) واقع در کرانه غربی تولید شده و به صورت غیرقانونی از منابع طبیعی فلسطین بهره‌برداری می‌شود، به نحوی که این شرکت با نقض قوانین بین المللی سواحل دریای مرده را برای استخراج منابع سرزمین‌های اشغالی خاکبرداری می‌کند، به همین علت گروه (کد پینگ) از سال ۲۰۰۹ کمپینی را با هدف تحریم شرکت (آهاوا) به راه انداخته و از فروشگاه‌ها می‌خواهند که محصولات این شرکت را به مردم عرضه نکنند.

با این حال محصولات این شرکت در بعضی سایت‌ها برای مردم ما ارائه می‌شود.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

 لورآل (Loreal)

واحد مرکزی شرکت لورآل با محصولات آرایشی و پوستی در جنوب‌غربی آسیا واقع در رژیم صهیونیستی است، به این صورت که نیمی از مدیران شرکت یهودی‌ هستند و کنگره یهودیان آمریکا در بیانیه‌ای خشنودی خود را از پشتیبانی شرکت لورآل اعلام کرده‌ است‌.
همچنین این شرکت در سال ۱۹۹۸ میلادی به عنوان یک شرکت حامی رژیم کودک‌کش اسرائیل جایزه جوبیلی را از بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی دریافت کرده است.
علاوه‌برآن به گزارش روزنامه صهیونیستی Jerusalem post در ۱۵ ژوئن ۱۹۹۹، فرانکوییس وچی نایب رئیس شرکت لورآل در پاریس مبلغ ده هزار دلار به عنوان کمک هزینه به دانشجویان صهیونیست اهدا کرد و به دنبال آن یک مرکز تحقیق و توسعه صهیونیستی(R&D) را با ۴۰۰ کارمند صهیونیست درشهر migdal haemek واقع در نیمه شمالی سرزمین‌های‌ اشغالی پایه‌گذاری کرد.

این در حالی است که محصولات این شرکت در ویترین سایت‌های اینترنتی کشورمان مشاهده می‌شود

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

اینتل‌ (intel)

اولین مرکز توسعه شرکت اینتل در خارج از آمریکا سال ۱۹۷۴ در شهر حیفا تاسیس شد،به نحوی که این شرکت در حال حاضر با دارا بودن بیش از ۶ هزار کارمند در بخش های تحقیق و توسعه خود در حیفا، بیت‌المقدس، کریات گات (Qiryat Gat)، پتاچ تیکوا (Petach Tikva)، یاکوم (Yakum) و یوکنیم (Yokneam) به‌عنوان بزرگترین کارفرمای بخش خصوصی در رژیم صهیونیستی شناخته می‌شود، همچنین درآمد صادراتی شرکت اینتل رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۰۵ نزدیک به ۲.۱ میلیارد دلار، معادل ۱۴ درصد حجم صادرات آن‌ها در حوزه لوازم الکترونیک و صنایع های تک بود، علاوه‌برآن در سال ۲۰۱۱ مقامات رژیم صهیونیستی پیشنهاد کمک ۲۹۰ میلیون دلاری برای توسعه اراضی اشغالی را به این شرکت دادند، که بر همین اساس شرکت اینتل موظف به استخدام ۱۵۰۰ کارمند صهیونیست در ناحیه کریات گات و همچنین ۶۰۰ الی ۱۰۰۰ نفر در منطقه شمال شد.

با این وضعیت، بازار ایران از محصولات شرکت اینتل‌ استقبال می‌کند.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

 ویکتوریا سکرت (Victoria secret)

ویکتوریا سکرت شرکت لباس وابسته به دلتا گالیل از بزرگترین کارخانجات تولید پارچه رژیم صهیونیستی است، به نحوی که بیشتر مواد اولیه آن از سرزمین‌های اشغالی تامین می‌شود.

با توجه به این که محصولات ویکتوریا سکرت به صورت غیرمستقیم از شرکت صهیونیستی دلتا گالیل‌ حمایت می‌کند، اما کالاهای این شرکت در سایت‌های اینترنتی داخلی به مردم کشورمان عرضه می‌شود.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

شین‌ ولد (shein vald)

شین ولد شرکت تولیدی عطر رژیم صهیونیستی است که با همین نام تجاری و با ذکر کشور تولیدکننده در بعضی فروشگاه‌های اینترنتی کشورمان عرضه می‌شود.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

براساس مطالب فوق، مردم شریف کشورمان با مشاهده کالاهای رژیم صهیونیستی در ایران، از مراجع تقلید حکم شرعی استفاده از این محصولات را سوال می‌کنند، که در همین راستا همه مراجع عظام استفاده از کالاهای رژیم اشغالگر قدس را جایز ندانسته و هرگونه حمایت از این رژیم کودک‌کش را حرام اعلام کرده‌اند.

تصاویر کالای اسرائیلی در ایران؟ | عرضه کالاهای رژیم صهیونیستی در فروشگاه‌های اینترنتی

همچنین در سراسر دنیا گروه‌های تحریم کالای رژیم صهیونیستی با شعار (Boycott israel) وجود دارند که در قالب کمپین انزوا، عدم سرمایه‌گذاری و تحریم اسرائیل (Boycott, Divestment and Sanctions) یا همان (BDS) فعالیت می‌کنند.

مطالبی که ذکر شد، تنها بخشی از ورود تولیدات مستقیم و غیر مستقیم رژیم صهیونیستی در بازار ایران بوده است، زیرا که هنوز لیست جامعی از محصولات اسرائیلی تدوین و ارائه نشده است، بنابراین دولت و دستگاه‌های نظارتی باید در راستای شناسایی و برخورد با عاملان حمایت از کالاهای رژیم اشغالگر قدس اقدام کنند.

کد خبر 675605

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست‌خارجی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 20
  • نظرات در صف انتشار: 22
  • نظرات غیرقابل انتشار: 35
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    88 28
    باشه.از این به بعد تولیدات فاخر داخلی رو بجاشون استفاده می کنیم
  • ناشناس IR ۰۹:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    41 30
    دستگاه خود پرداز که خود دولت ما وارد می کند فکر می کنید ساخت کجاست تمامی دستگاه خود پرداز سیستم بانکی ساخت اسرائیل است
    • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      17 8
      بیشتر ساخت کره و چین
  • ali IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    78 10
    همون اینتل رو حذف کنید . کل سیستمهای کامپیوتری مملکت میخوابه . کجای کارین ؟؟
    • علی رضا IR ۱۸:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      11 2
      داداش اگه پردازنده اش مال اینتل باشه بازم اسرائیلی حساب می شه
  • محمد IR ۱۰:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    71 11
    شما کل اقتصاد دنیا رو وارسی کنی یک سرش به ثروتمندان اسرائیلی ختم میشه هر شرکت و موسسه و مجموعه ای از آی تی و تکنولوژی بگیر............. تا مواد غذایی و بهداشتی و آرایشی و غیره.حالا شما چطور میخواهید این مجموعه عظیم رو تحریم کنید. یا واقعا اقتصاد جهانی رو نمیشناسید یا این حرفا جنبه تبلیغاتی داره.
  • علی IR ۱۰:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    69 25
    ببخشید اینتل intel رو از روی کامپیوتر ها برداریم چی جاش بذاریم داری چیزی بگو؟؟؟آخه یحرفی بگید که خنده دار نباشه
    • IR ۲۲:۵۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      9 11
      AMD هستش
  • ناشناس IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    45 12
    گوشیهای تولیدداخل بسیاربی کیفیت هستند
    • ناشناس CH ۱۵:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      16 12
      محصولات مشابهی مانند AMD قدرتمند و سریع و ارزان تر وجود دارد،
  • Abbas IR ۱۳:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    46 10
    اگه پردازنده های اینتل رو از روی سیستم های کامپیوتری حذف کنیم که صد سال برمیگردیم عقب!!
    • IR ۲۲:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
      8 7
      AMD بخرید! البته همه اینتل مال اسراییل نیست. فقط درصدی از این شرکت آمریکایی مال اسراییلی ها میباشد، نه همه آن.
  • محمد IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    22 3
    ما به نظر شما چه چیزی تو قفسه فروشگاههای اسراییلی میتونیم داشته باشیم
  • ابراهیم IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    17 9
    ممنون بابت اگاهی دادن این محصولات تبلیغ خوبی بود
  • عبدالعظیم ملائی IR ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    22 15
    شما چرااصلیترین اجناس صهیونیستها را نمیگین که تومملکت جولان میده مثل پپسی کولا وکوکاکولا
  • IR ۱۸:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    30 16
    عزیزان توجه کنید حداقل گوشی و لوازم آرایشی وعطر و... که میشه از مارکهای دیگه استفاده کردرو از مارکهای اسرائیلی نباید انتخاب کنیم وگرنه در قتل عام مردم فلسطین که مسلمون هستن ،شریک میشیم .چون هرچی اسرائیل قوی‌تر بشه مسلمونهای کل دنیا ضعیف تر میشن.
  • عجب IR ۱۹:۲۹ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    26 7
    اینتل ؟ 😂😂😂
  • IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    6 4
    خب چطوره تمام‌محصولات intel از کامپیوترهاتون حذف کنید
  • IR ۲۱:۵۶ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    9 2
    کره جنوبی که اموال مردم را غصب کرده و سود هم نمیدهد و زد و بند با عوامل داخلی کرده و ال جی و سامسونگ و سایر محصولات تولید میکند و بودا و ضد مسلمان است را هم مطرح کنید
  • IR ۲۳:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۱
    16 4
    من خودم تاحالا ازاین اشغالای تولیدی اسرائیلی که بالانام بردن استفاده نکردم ونمیکنم....ولی آیا مسئولین دولت ایران نبایدجلوی تجارت اسرائیلیارودرایران بگیرن واین درحالیکه که من ومردم ایران غالباازهمه جابی خبریم!؟وحتی ممکنه صهیونهای نجس بااجناسشون درایران جاسوسی کنن؟(میلیونهاکالادرایران هست که میشه جانشین این اجناس نجس کردامیدوارم دولت ایران کوتاهی نکنه وآب روازبنگاه ببنده )*.