مجموع نظرات: ۰
پنجشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
۰ نفر

سرپرست تربیت بدنی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: زمانی که یک آتش‌نشان آسیب می‌بیند، با توجه به نوع آسیبی که دیده، از خدمت عقب می‌ماند. آسیب‌هایی که بیش از ۱۰ شیفت یک آتش‌نشان را از محل خدمت دور می‌کند، آسیب جدی شمرده می‌شود.  

آیین گرامیداشت روز آتشنشانی و ایمنی با حضور شهردار تهران

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، غلامرضا کریمی سرپرست تربیت بدنی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره بیشترین آسیبی که آتش نشانان پایتخت در شش ماه اول سال داشتند، اظهار کرد: طبق بررسی‌هایی که انجام شده، در شش ماهه اول امسال (سال ۱۴۰۰) بیشترین آسیبی که آتش‌نشانان داشتند و از آن صدمه دیدند، آسیب مچ، زانو، ستون فقرات و مفاصل بوده است.  

وی ادامه داد: در میان آمارها آسیب به مچ پا از همه بیشتر بوده است. بر همین اساس به این نتیجه رسیدیم که باید برنامه ریزی داشته باشیم و گیرنده های عمقی و حس عمقی آتش‌نشانان را فعال‌تر کنیم تا آمادگی بیشتری در برابر آسیب‌ها داشته باشند. به این ترتیب می‌توانیم آسیب‌های ناشی از پیچیدگی مچ پا و... را کاهش دهیم.

کریمی گفت: زمانی که یک آتش‌نشان آسیب می‌بیند، با توجه به نوع آسیبی که دیده، از خدمت عقب می‌ماند. این آسیب‌هایی که بیش از ۱۰ شیفت یک آتش نشان را از محل خدمت دور می‌کند، آسیب جدی شمرده می‌شود.  

وی افزود: شکستگی‌ و برخی دیگر از آسیب‌ها به هر طریقی در عملیات اتفاق می‌افتد اما می‌توان از برخی آسیب‌ها مثل آسیب دیدگی مچ پا پیشگیری کرد یا کاهش داد. به عنوان مثال اگر یک آسیب زمانی رخ بدهد که بدن در حالت آماده باشد، می تواند به جای ۴ هفته استراحت، به ۲ هفته استراحت کاهش پیدا کند. 

کد خبر 635863

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار حوادث

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha