همشهری آنلاین: اگر نمی‌‌توانید به کودکتان شیر مادر بدهید، چند نکته را هنگام آماده کردن شیر خشک رعایت کنید:

*همیشه از دستورات روی قوطی شیر خشک در مورد نوع شیری که خریده‌اید، پیروی کنید.

*شیر آماده شده را که برای بیش از یک ساعت استفاده نشده یا خارج یخچال مانده را دور بریزید.

*شیر آماده شده‌ای را که برای بیش از 24 ساعت در یخچال مانده به بچه‌تان ندهید.

*شیشه شیر آماده شده‌ای را که در یخچال بوده و می‌خواهید به کودکتان بدهید گرم کنید(البته نه در مایکرویو)  اما پیش از دادن شیر به بچه آن را آزمایش کنید که بیش از حد داغ نباشد.

HealthDay News, 20 Oct.,2006

کد خبر 6239

برچسب‌ها