مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
۰ نفر

چهار زلزله صبح امروز چهارشنبه ۱۳ اسفند در شهرستان فاریاب کرمان هیچگونه خسارت جانی و مالی در بر نداشت.

زلزله

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، فرماندار شهرستان فاریاب با بیان اینکه بزرگترین زلزله چهار ریشتر ثبت شده است،گفت:به ترتیب اولین زمین لرزه ساعت ۶ و پنج دقیقه(۴ریشتر)، دومین زمین لرزه در ساعت ۶ و ۱۰ دقیقه(۲.۷ریشتر)، سومین زلزله در ساعت ۶ و ۳۰ دقیقه(۳.۶ریشتر) و آخرین زمین لرزه در ساعت ۶ و ۴۶ دقیقه به بزرگی ۳.۹ ریشتر به ثبت رسیده است.

علی نیک‌نفس اظهار کرد:ستاد بحران شهرستان فاریاب تشکیل شده است و تمامی اعضای ستاد بحران در حالت آماده باش هستند.

وی با بیان اینکه بلافاصله پس از زلزله دهیاران و بخشداران در حوزه استحفاظی خود در حال بررسی خسارت هستند، گفت: تاکنون هیچ خسارت جانی و مالی گزارش نشده است.

موقعیت مرکز زلزله:۲۸.۲۶ شمالی و ۵۶.۹۹ شرقی و عمق آن ۲۸ کیلومتر متر بوده است.  

فاصله‌های این زمین لرزه ۳۰ کیلومتری فاریاب از استان کرمان و ۴۸ کیلومتری سرگز و ۶۲ کیلومتری زیارتعلی از استان هرمزگان گزارش شده است.  

فاریاب در فاصله ۳۳۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

کد خبر 588447

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار کرمان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha