مجموع نظرات: ۰
چهارشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۰
۰ نفر

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با اتمام برداشت کیوی افزون بر ۱۹۲ هزار تن کیوی از باغ‌های استان حاصل شده است.

باغ کیوی

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، مسعود الماسی اظهار کرد: این میزان کیوی به ارزش اقتصادی ۱۵۳۶ میلیارد تومان از ۶۰۰۷ هکتار باغ‌های استان گیلان با ۷۲۵۰ بهره‌بردار برداشت شده است.

وی با بیان اینکه میزان برداشت محصول کیوی از باغ‌های گیلان امسال شش درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، اضافه کرد: تالش، رودسر، آستارا، آستانه اشرفیه و رشت عمده شهرستان‌های تولید کننده کیوی در گیلان هستند.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد محصول کیوی گیلان صادر می‌شود، تصریح کرد: این میزان از محصول کیوی از این استان به کشورهای آذربایجان، روسیه، گرجستان، هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر می‌شود.

برداشت محصول کیوی از باغ‌های گیلان از آبان آغاز می‌شود. هایوارد، گلد و رد ارقام عمده کیوی در این استان هستند.

کد خبر 576722

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha