آلو یکی از میوه‌های خوشمزه تابستانی است که در انواع و اقسام شیرینی‌ها و دسرهای فصل مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در شیرینی پیشنهادی روز پدر که اشترودل نام دارد هم، آلو نقش طعم‌دهنده اصلی را ایفا می‌کند.

  مواد لازم برای 14تکه:

- آلو قرمز؛ یک و یک سوم پیمانه یا 225 گرم (هسته‌گیری کرده و خرد کنید)
- آب‌لیمو ترش؛ یک قاشق سوپ‌خوری
- شکر؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- کره؛ نصف پیمانه یا 115 گرم
- پودر قند؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- زرده تخم‌مرغ؛ یک عدد
- آرد سفید گندم؛ یک و یک چهارم پیمانه یا 150 گرم
مواد لازم برای روی شیرینی:
- آرد سفید گندم؛ یک و یک چهارم پیمانه یا 150 گرم
- بیکینگ پودر؛ نصف قاشق چای‌خوری
- کره؛ 6 قاشق سوپ‌خوری یا 75گرم (در یخچال قرار دهید)
- شکر قهوه‌ای؛ یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
- گردوی خرد شده؛ نصف پیمانه یا 50گرم

  روش پخت:

1 - فر اجاق‌گاز را روی 180 درجه سانتی‌گراد یا 350درجه فارنهایت یا شماره 4تنظیم کنید. قالب مستطیلی کیک را آماده کرده و  با روغن مایع چرب کنید، سپس آلو و آب‌لیمو ترش را در قابلمه کوچکی بریزید و به مدت 5دقیقه روی حرارت ملایم اجاق‌گاز  قرار دهید.

2 - شکر را به آلوی پخته اضافه کنید و آن‌قدر هم‌بزنید تا حل شود. حرارت دادن را 5دقیقه دیگر ادامه دهید، سپس ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.

3 - کاسه‌ای آماده کنید، کره و پودر قند را در آن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا حالت پف کرده پیدا کند. پس از آن، ابتدا زرده تخم‌مرغ و سپس آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود. حالا خمیر را با وردنه باز کرده و کف قالب پهن کنید، سپس 15دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
پس از این مدت، مخلوط آلو را روی خمیر بریزید و با قاشق پخش کنید.

4 - برای آماده کردن مواد روی شیرینی، کافی است آرد و بیکینگ پودر را در کاسه‌ای مخلوط کرده و ابتدا کره و سپس شکر و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید؛ سپس این مخلوط خشک را روی آلو بریزید و با دست روی سطح شیرینی کمی فشار دهید تا لایه‌ها فشرده شوند. دوباره قالب را به فر برگردانید و 30دقیقه دیگر حرارت دهید. پس از آن، قالب را بیرون آورده و 15دقیقه کنار بگذارید تا کمی سرد شود، سپس اشترودل را به تکه‌های مستطیل شکل ببرید. وقتی کاملا سرد شد، آنها را از قالب بیرون آورید.

کد خبر 57584

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان

آخرین خبرهای بازار